PRE tri dana su me pozvali organizatori i rekli da ne mogu da učestvujem, jer nisam na vreme poslao elaborat. Dobro je što se tako dogodilo.

NEKA NACISTI KONFERISU O ANTI PAVELICU

23.06.2022. 13:13

TESLA JE SRBIN, I TAKO SU SE U AMERICI PREMA NJEMU I PONASALI, potkradali su ga gde su god mogli, omalovazavali ga, da bi u prvi plan isturili svoga Edisona, sto znaci: PREMA TESLI SU SE PONASALI MACEHINSKI, ama bas kao sto se danas ponasaju prema sbrina Novaku Djokovicu.

ban Kulin

23.06.2022. 14:12

Na ovo preotimanje Tesle kao i na svu drugu otimačinu srpskih velikana ili kulturno-istorijske baštine te preostalih civilizacijskih vrednosti i zaostavština srpskog naroda treba gledati u širem kontekstu i to kao GENOCIDNU radnju sa ciljem da se na postepen način, perfidno izbriše svaki civilizacijski trag postojanja Srba negde na nekom prostoru, pa i u samoj Srbiji koju će da drobe i da rasrbljavaju korak po korak, ko što to rade na KosMetu i onda tako redom, dok Srbe u potpunosti i na svaki način NE izbrišu iz istorije, pa i fizički! Ovo je GENOCID!!!

lala

23.06.2022. 14:17

Аустро-Угарска монархија је имала више провинција. Биле су ту и Хрватска провинција, Славонска провинција и провинција Далмација. Н. Тесла је рођен у провинцији Далмација. Он је напустио Аустро-Угарску провинцију Далмација. Како је у данашње време Хрват, ја мислим да ни Хрвати неби могли објаснити.

Nikola

23.06.2022. 15:04

Čuj ovo. Prvo ruše spomenik naučniku jer je Srbin posle ga svojataju. Gospođo vratite se u 5.razred osnovne škole ako ste zaboravili da je Tesla rođen i pohađao školu u Austrougarskoj. Sin je pravoslavnog sveštenika. Posle toga obiđite Nijagarine vodopade na njegov roďendan reći će vam ameri ko je bio ako ste zaboravili kako izgleda srpska zastava na vodopadima. Lep pozdrav,nije mala nije mala.

Goran

23.06.2022. 17:20

DA nije tuzno bilo bi smesno Nikola Tesla Srbin, koji se oduvek izjasnjavao kao Srbin od oca MILUTINA PRAVOSLAVNOG SVESTENIKA i majke GEORGINE (opet dete PRAVOSLAVNOG SVETENIKA Srbina NIKOLE i SOFIJE MANDIC). Nikola Tesla je rodjen jula 1856 u Smiljanu, Austrijsko Carstvo !

Svetlana

24.06.2022. 11:13

Од 1941. до 1995.поубијали и протерали све што је било у роду са Теслом и све из Смиљана, а сад су "добри Самарјани", одвратно