PRVA FOTOGRAFIJA ALEKSE STANKOVIĆA: Mladić pronađen u stanu na Vračaru (FOTO)

Novosti onlajn

09. 02. 2022. u 20:23

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su u Beogradu Aleksu Stankovića čiji je nestanak prijavljen 28.12.2021. godine Policijskoj upravi u Kruševcu.

ПРВА ФОТОГРАФИЈА АЛЕКСЕ СТАНКОВИЋА: Младић пронађен у стану на Врачару (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

Intenzivnim operativnim radom pripadnika MUP-a, PU Kruševac i PU Beograd, mladić je lociran u jednom stanu na Vračaru gde je pronađen u dobrom i stabilnom zdravstvenom stanju.

Kako je izjavio policiji, svojevoljno je otišao od kuće, a ne pod prisilom. Policija u saradnji sa nadležnim službama nastavlja rad na ovom slučaju.

Foto: Privatna arhiva

Kako su saznale "Novosti", Aleksa je iznajmljivao stan na dan na Vračaru. 

Aleksina majka za "Novosti" je rekla da je najbitnije da je konačno čula dobru vest. 

- Ja sam u izolaciji, imam temperature plus 40, ali verujte sve to nije važno, samo da je dobra vest - rekla je Aleksina majka Olivera za "Novosti", koja nije oka sklopila od trenutka kada je njen sin Aleksa 28. demcembra prosle godine napustio stan.

Podsetimo, Aleksa je nestao 28. decembra. Sa sobom je poneo sve diplome, svedočanstva, sva dokumenta, zbog čega majka misli da je otišao negde u inostranstvo, da mu je neko ponudio posao jer je odličan poznavalac kompjutera.

BONUS VIDEO: 

JOJKIN SIN PRVI PUT ZA MEDIJE: Postoje dokazi da moj otac i stric nisu učestvovali u ubistvu Đokića

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)