VOZAČI OPREZ RADOVI NA AUTO-PUTU: Preusmerenje saobraćaja u oba smera na auto-putu kod Bubanj potoka

Tanjug

21. 01. 2022. u 18:54

NA auto-putu E-80, u zoni tunela Sopot vraćen je redovan režim odvijanja saobraćaja, nakon prestanka snežnih padavina, saopštili su Putevi Srbije.

ВОЗАЧИ ОПРЕЗ РАДОВИ НА АУТО-ПУТУ: Преусмерење саобраћаја у оба смера на ауто-путу код Бубањ потока

Nikola Fifić

Upozoravaju vozače da zbog najavljenih niskih temperatura postoji mogućnost pojave mestimične poledice na putevima.

Upozoravaju i na radove na autoputu E-75, na deoncii petlja Vodanj - petlja Kolari, a u zoni petlje Kolari, zbog kojih će do 1. marta za saobraćaj biti zatvorene preticajna i vozna saobraćajna traka, u oba smera, a saobraćaj će se odvijati zaustavnim trakama.

Petlja Kolari, u smeru Kolari-Beograd, ostaje zatvorena za saobraćaj.

Na petlji Bubanj Potok na autoputu E-75, preusmeren je saobraćaj iz pravca Beograda na voznu traku za suprotni smer, a saobraćajni tok sa obilaznice (Kružni put) na preticajnu traku za suprotni smer, na delu od 300 m od petlje Bubanj Potok ka staroj naplatnoj stanici. Ukupno preusmerenje je 400 m.

Iz pravca Niša saobraćaj se preusmerava u dve saobraćajne trake-zaustavnu iz pravca Niša i asfaltirano proširenje zaustavne trake, koje se iskoristi za saobraćaj.

Na aplatnim stanicama nema zadržavanja vozila, a prema informacijama Uprave granične policije u 17.05 časova na graničnom prelazu Gradina, na izlazu u zemlju, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.

BONUS VIDEO - SNEG U BEOGRADU: Formiran beli pokrivač u glavnom gradu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

IZMEĐU MEMŠE I SAKALE, IZMEĐU KLASIKE I MODERNOG: Dobro poznati lanac koji garantuje ugodan odmor i dobru uslugu