NORMALIZOVAN SAOBRAĆAJ KOD PETLJE BATAJNICA: Vozači, oprez! Sneg i led na putu

Tanjug

12. 01. 2022. u 00:27

U BLIZINI petlje Batajnica na auto-putu E-75, a u smeru ka Novom Sadu, kao i na deonici Novi Banovci - Batajnica saobraćaj je normalizovan nakon saobraćajne nezgode.

НОРМАЛИЗОВАН САОБРАЋАЈ КОД ПЕТЉЕ БАТАЈНИЦА: Возачи, опрез! Снег и лед на путу

Foto: Novosti

Putevi Srbije u saopštenju navode da je nakon saobraćajne nezgode normalizovan saobraćaj i na putu Zrenjanin-Čenta, a vozačima savetuju opreznu vožnju, da poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

BONUS VIDEO - VELIKI USPEH SRBIJE: U 2021. godini otvoreno je čak 18 fabrika, a započeta je izgradnja 6 novih

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju