NESTAO ALEKSA (21) IZ KRUŠEVCA: Mladića nema dva dana, porodica moli za pomoć

G.Ć.

30. 12. 2021. u 08:42

ALEKSA Stanković (21) iz Kruševca nestao je bez traga pre dva dana i od tada za njim intenzivno tragaju i policija i njegova porodica.

НЕСТАО АЛЕКСА (21) ИЗ КРУШЕВЦА: Младића нема два дана, породица моли за помоћ

Foto: Privatna arhiva

U trenutku nestanka, 28. decembra u jutarnjim satima, prema rečima porodice mladić je na sebi imao crnu jaknu, crnu trenerku i crne pantalone.

Nestanak sina njegova majka je prijavila oko 18 sati i odmah po prijavi je raspisana objava za nestalim licem. Mladić sa sobom ima lična dokumenta, ali mu je mobilni telefon sve vreme nedostupan.

Za sve koji imaju bilo kakve informacije porodica apeluje da se jave na broj telefona 0605399700 ili o tome obaveste policiju.

- Poneo je dokumenta i neophodne stvari, ali se već dva dana ne javlja. Ne pije, ne puši, retko izlazi. Iz svog računara je sve izbrisao ostavljajući poruku da ga niko ne zove i ne traži i da će se vratiti „ako mu se tamo ne svidi“ - ispričali su medijima članovi Aleksine porodice.

Kako nezvanično saznajemo, porodici je javljeno da je Aleksa u četvrtak ujutro navodno viđen u Beogradu, o čemu je odmah obaveštena policija koja proverava tu informaciju.

BONUS VIDEO - ALEKSANDAR VUČIĆ Tri stvari na koje sam ponosan u 2021. godini

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

ZABRANA BRAKA PRE PUNOLETSTVA: Menja se Porodični zakon, sud više ne može da odobri venčanje maloletnicima