UPOZORENJE VOZAČIMA: Radovi na više deonica

Novosti online

01. 12. 2021. u 18:43

JAVNO preduzeće Putevi Srbije objavilo je na kojim deonicama će izvoditi radove u narednom periodu i upozorilo vozače da prilagode vožnju uslovima na kolovozu.

УПОЗОРЕЊЕ ВОЗАЧИМА: Радови на више деоница

Nikola Fifić

• Auto-put E-75, petlja Jagodina - petlja Batočina, smer ka Beogradu - od 2.12. do 4.12.2021. g, od 9 do 16 č, istražni radovi za potrebe rehabilitacije puta. U zoni radova za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna i vozna/preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati u slobodnoj traci, u zavisnosti u kojoj se izvode radovi.

• Auto-put E-75, petlja Jagodina - petlja Pojate, smer ka Nišu - završeni istražni radovi. Saobraćaj je normalizovan.

• Kružna raskrsnica Subotica na Somborskom putu do kružne raskrsnice Subotica na Bačkotopolskom putu - obustava saobraćaja od 3.12.2021. od 8 č do 5.12.2021.g. do 18 č, zbog radova na igradnji natputnjaka na Pačirskom putu. Saobraćaj će se odvijati obilaznim putem kroz grad Suboticu i to: kružna raskrsnica Subotica (Sombor)-Somborski put-Zagrebačka ulica - Beogradski put-državni put II A reda broj 100 (prema Bačkoj Topoli)-kružna raskrsnica Subotica (Bačka Topola).

• Naseljeno mesto Popučke ( od km 22+700 do km 23+484), na delu državnog puta II B reda broj 342 - 2.12.2021. g, izmena postojećeg režima saobraćaja zbog radova na izgradnji brze saobraćajnice Loznica-Valjevo-Lazarevac, deonica Iverak-Lajkovac. Uspostaviće se privremeni režim saobraćaja sa dvosmernim odvijanjem.

• Auto-put E-75, deonici petlja Vodanj – petlja Kolari, zona petlje Kolari - do 1.03.2022. g, produžava se izmena režima saobraćaja zbog radova na rekonstrukciji natputnjaka. U zoni radova, za saobraćaj su zatvorene preticajna i vozna saobraćajna traka, u oba smera, a saobraćaj se odvija zaustavnim saobraćajnim trakama. Petlja Kolari, u smeru Kolari-Beograd, ostaje zatvorena za saobraćaj.

• Smederevo (Kolari) - petlja Kolari - do 1.03.2022. g, produžavaju se radovi na nadvožnjaku kod Kolara (iznad auto-puta) na delu državnog puta II B reda broj 352. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, regulisano semaforskom signalizacijom.

Molimo učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju.

• Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

• Prema informacijama Uprave granične policije u 17.10 časova:

-na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta,

-na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 480 minuta,

-na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 240 minuta,

-na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta,

-na graničnom prelazu Sremska Rača, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PRVENČE MAMINO... Poslednja objava preminule voditeljke Bojane Janković