PAŽNJA VOZAČI NA ODRONE: Radovi na putevima u pokretu

Novosti online

20. 11. 2021. u 14:43

JAVNO preduzeće Putevi Srbije upozorava vozače na odrone i radove na više putnih pravaca.

ПАЖЊА ВОЗАЧИ НА ОДРОНЕ: Радови на путевима у покрету

Foto: G. Šljivić

 

• Molimo učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu u zoni radova na sanaciji klizišta u naseljenom mestu Rušanj (u blizini Knez Petrol pumpe), u smeru ka Beogradu.

Radovi se izvode do 22.11.2021. g, od 7 do 17 časova, u desnoj, krajnjoj traci, a saobraćaj se odvija slobodnom, brzom, saobraćajnom trakom.

• Auto-put E-70, petlja Šimanovci-petlja Dobanovci, desna strana - smer ka Beogradu, do 22.11.2021. g - izvode se radovi u pokretu, u toku svetlog dela dana.

Za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvija voznom saobraćajnom trakom.

• Zrenjanin – Ečka, izmena režima saobraćaja zbog izgradnje devijacije i početka radova na izradi atmosferske kanalizacije. Saobraćaj se u zoni radova odvija devijacijom i prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji.

• Brežđe – Divčibare, na deonici Krčmar - Divčibare - na snazi obustava saobraćaja do 31.12.2021.g, zbog radova na rehabilitaciji državnog puta. Alternativni putni pravac: obilaznica Mionica - Divci – Valjevo – Kaona – Divčibare.

• Sušica – Zlatibor, Ćaldov vijadukt, do 30.11.2021.g, radovi na rehabilitaciji mosta i kolovoza u zoni mosta. U zoni radova, kod tunela Palisad, postavljena odgovarajuća saobraćajna signalizacija i jedna traka zatvorena, dok se saobraćaj odvija dvosmerno dvema slobodnim saobraćajnim trakama.

• Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

BONUS VIDEO: "FT1P" daje odgovor, kako da osnujete preduzeće?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024