UPOZORENJE ZA VOZAČE: Na ovim deonicama je izmenjen saobraćaj zbog radova

Tanjug

16. 11. 2021. u 18:55

NA auto-putu Miloš Veliki, u tunelu Šarani u smeru ka Beogradu u voznoj saobraćajnoj traci nalazi se zaustavljeno vozilo zbog čega je saobraćaj preusmeren u preticajnu traku, saopštili su Putevi Srbije.

УПОЗОРЕЊЕ ЗА ВОЗАЧЕ: На овим деоницама је измењен саобраћај због радова

FOTO: B. Marčeta

Upozoravaju vozače na pojavu magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Upozoravaju i na radove zbog kojih je izmenjen režim saobraćaja na pojedinim deonicama, pa tako na autoputu E-75, u delu izmeju petlje Jagodina i petlje Pojate od dana do 20 novembra od 9 do 16.30 časova potrajaće istražni radovi za potrebe rehabilitacije puta, a zbog čega će saobraćaj da se odvija u preticajnoj ili voznoj traci, što zavisi od toga u kojoj će se traci obavljati radovi.

Na autoputu E-70, udelu petlja Pećinci-petlja Šimanovci, u smeru ka Beogradu do 25. novembra odvijaju se radovi na elastičnoj ogradi u srednjem pojasu, a saobraćaj se zbog toga odvija voznom trakom.

Od centra Vrdnika do izlaska iz mesta prema Rivici do 30. novembra od 7 do 16 časova izvodiće se radovi na rehabilitaciji puta uz naizmenično propuštanje vozila.

Naplatne rampe i granični prelazi

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila, a prema informacijama Uprave granične policije na graničnom prelazu Gradina, na izlazu u zemlju zadržavanje za teretna vozila je 240 minuta, na Horgošu i Šidu na izlazu u uemlju 60 minuta, a na Batrovcima, na izlazu 120 minuta.

Na graničnom prelazu Badovinci i na izlazu i na ulazu vozila čekaju 30 minuta i to i teretna i putnička.

BONUS VIDEO: KAKO PROVERITI RADNI STAŽ: Jelica Timotijević iz PIO fonda u novoj epizodi Ft1P

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)