MILORAD VUČELIĆ SE OPROSTIO OD MRKONJIĆA: "Bio je pre svega i iznad svega dobar čovek"

Novosti onlajn

28. 11. 2021. u 13:32

MILORAD Vučelić, glavni i odgovorni urednik Večernjih novosti, oprostio se od Milutina Mrkonjića.

МИЛОРАД ВУЧЕЛИЋ СЕ ОПРОСТИО ОД МРКОЊИЋА: Био је пре свега и изнад свега добар човек

Foto: Arhiva VN

- Milutin Mrkonjić je bio pre i iznad svega dobar čovek. Bučna i krupna dobričina. Nema nikoga ko mu se obratio da mu nije pomogao. Bio je izuzetno darežljiv. Veliki kavaljer. Izuzetno sposoban inženjer. Pravi junak obnove zemlje posle NATO agresije. Neskriveno je voleo ljude i oni su mu to uzvraćali. Trunke zla nije bilo kod Mrke. Iza naizglednog galamdžije uvek je postojalo jedno osetljivo i istančano biće. Kod njega nije bilo trunke ideološke i političke ostrašćenosti isključivosti te je i zato bio bolji u svemu drugom čim se bavio nego u politici. Voleo je Slobodana Miloševića i ostao mu veran do kraja njegovog i svog života. Odlaskom našeg Mrke manje je dobrote na ovom svetu. I manje graditelja voljene Srbije - istakao je Vučelić. 

Podsetimo, Milutin Mrkonjić preminuo je juče u Beogradu u Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje". Mrkonjić se u ovoj zdravstvenoj ustanovi nalazio od početka novembra, kada mu je i ugrađen pejsmejker.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina