MOJSILOVIĆ OBIŠAO REMONTNI ZAVOD ČAČAK: Priznanje ustanovi za održavanje sredstava VS

Tanjug

01. 11. 2021. u 20:23

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije, general Milan Mojsilović obišao je danas sa saradnicima Tehnički remontni zavod „Čačak“.

МОЈСИЛОВИЋ ОБИШАО РЕМОНТНИ ЗАВОД ЧАЧАК: Признање установи за одржавање средстава ВС

Foto: Printscreen/RTS

General Mojsilović je tom prilikom sagledao organizaciju rada, kapacitete za remont i opravku vozila guseničara, kao i dostignuti stepen investicionih radova na proširenju kapaciteta ove vojne ustanove u sastavu Kopnene vojske, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

Tokom obilaska, načelniku Generalštaba je referisano o stanju i funkcionalnim sposobnostima ove ustanove i merama koje se preduzimaju za dalje unapređenje kapaciteta za generalni remont, reviziju, modifikaciju i parcijalnu opravku sredstava borbene tehnike.

Ističući značaj Tehničkog remontnog zavoda „Čačak“ za uspešnu realizaciju zadataka Vojske Srbije, general Mojsilović je odao priznanje pripadnicima ustanove za unapređenje tehnološkog procesa i kapaciteta za održavanje i snažan doprinos modernizaciji naoružanja i vojne opreme Vojske Srbije.

Obilasku su prisustvovali pomoćnik ministra odbrane za materijalne resurse Nenad Miloradović, komandant Kopnene vojske, general-potpukovnik Milosav Simović i načelnik Uprave za logistiku (J-4) Generalštaba Vojske Srbije, brigadni general Srđan Petković, dodaje se u saopštenju.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

MAKRON MOLIO PUTINA: Napet telefonski razgovor četiri dana pre rata: Zelenski vas laže, ljude su spaljivali