OVAKO SRPSKI VATROGASCI GASE POŽARE NA EVIJI: Snimak Helikopterske jedinice MUP koji se bore sa vatrenom stihijom u Grčkoj (VIDEO)

Novosti online

10. 08. 2021. u 20:38

VATROGASCI iz Srbije su u Grčkoj kako bi pomogli u gašenju požara koji već danima besne u toj zemlji.

ОВАКО СРПСКИ ВАТРОГАСЦИ ГАСЕ ПОЖАРЕ НА ЕВИЈИ: Снимак Хеликоптерске јединице МУП који се боре са ватреном стихијом у Грчкој (ВИДЕО)

Foto: MUP

Tim Helikopterske jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova, sa tri helikoptera, dva "bel 212“ i "H-145" uključio se danas zajedno sa grčkim kolegama u savladavanje vatrene stihije koja je zahvatila grčko ostrvo Eviju - objavljeno je na Fejsbuk stranici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije.


U koordinaciji sa lokalnim vlastima Helikopterska jedinica dejstvovala je u severnom delu ostrva sa 30 naleta prilikom kojih je izbačeno oko 35 tona vode.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)

NAGLE PROMENE OSIM BILJAKA POREMETILE I LJUDE: Od vremena sam i psihički uzdrmana i nije lepo uopšte...