Laserska hirurgija – pravi izbor za muškarca s uvećanom prostatom

Promo

01. 09. 2022. u 10:00

Najsavremenije lečenje od sada i u Srbiji.

Ласерска хирургија – прави избор за мушкарца с увећаном простатом

Foto: Laser Med

Adenom prostate je dijagnoza s kojom živi više od 60% muškaraca starijih od 60 godina. Iako nije opasna po život, uvećana prostata stvara bezbroj neprijatnosti u svakodnevnom životu muškaraca. Mnogi od njih ne uviđaju vezu između nastalih problema i zdravstvenog stanja prostate.

Kako prepoznati da li vam je uvećana prostata?

  • Obratite pažnju na svoje mokrenje. To je tipičan pokazatelj početnih ili mnogo dubljih problema s prostatom. S jedne strane, ispratite pozive na mokrenje – učestalost, broj noćnih ustajanja, mogućnost njihovog odlaganja. S druge strane – na jačinu mlaza. Ako primetite neku negativnu promenu koja rezultira čestim i neodložnim pozivima na mokrenje, ustajanjem više od 3 puta u toku noći, otežanim i slabim mlazom, konsultujte se sa urologom.

  • Proveravajte 2 puta godišnje tumor marker PSA (prostata specifični antigen). Povišen nivo tumor markera ne predstavlja nužno promenu iz adenoma u karcinom. U velikom broju slučajeva rezultat je upalnih procesa uzrokovanih uvećanom prostatom. Naraslo tkivo žlezde pritiska susedne organe (mokraćni kanal i bešiku) i dovodi do zadržavanja urina, stvaranja kamenja, a kod postavljenog katetera i do dodatnih infekcija. Sve to se odražava na vrednosti PSA markera. Samo urolog može tačno pročitati rezultate analize.

  • Nemojte propustiti godišnji preventivni urološki pregled. To je zagarantovan način da imate potpunu kontrolu nad svojim zdravljem. Specijalista će odrediti obim žlezde i količinu rezidualnog urina, nakon čega, ukoliko je potrebno, može odrediti odgovarajuću terapiju.

Foto: Laser Med

Tulijum 200 vati je evolucija u laserskoj hirurgiji prostate i odlično rešenje za muškarca s uvećanom prostatom. Sistem ima vodeće karakteristike u pogledu snage i preciznosti u odnosu na sve druge metode. Veličina prostate više nije bitna – laserom Tulijum 200 vati isparava se bilo koji obim prostate na beskrvan i najmanje traumatičan način uz skraćeno vreme intervencije. Nakon operacije muškarac zaboravlja na slab i otežan mlaz, a oni s kateterom ga se oslobađaju zauvek! Tulijum 200 vati garantuje komfor, brzinu i kvalitet rezultata.

U LASER MEDu Beograd PO CENI KONSULTACIJE radi se KOMPLETAN PREGLED PROSTATE. Pregled obuhvata: konsultaciju sa urologom, merenje obima prostate, merenje rezidualnog urina, tumor marker PSA. LASER MED Beograd je deo LAZER MEDa, koji ima 4 filijale u Srbiji i Bugarskoj, prvoklasnu tehniku i 11-godišnje iskustvo u laserskoj hirurgiji prostate.

tel. 011 7 357 357  

mob. 069 5 357 357

www.lasermed.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!