ŠANTA PANTA PROMOVISA KNJIGU: Da se snovi ostvaruju - evo dokaza (VIDEO)

V. K.

03. 05. 2021. u 19:13

NAJPOPULARNIJI dečji zabavljač u Crnoj Gori, Nikšićanin Radojica Stanković, alijas Šanta Panta, promovisao je večeras na terasi Propaganda bar-a, knjigu "Nikšićki imenik" između čijih korica su se našli njegovi prijatelji, ljudi koji su obilježili njegovo detinjstvo, mladost i zrele godine.

ШАНТА ПАНТА ПРОМОВИСА КЊИГУ: Да се снови остварују - ево доказа (ВИДЕО)

Foto: V. K.

To društvo čine Miladin Šobić, Igor Bojović, Andrija Milošević, Milutin i Mima Karadžić, Boško Raičević, Milika Ašanin, Gordana Sarić, Goran Bulajić, Nikola Karović, Miodrag Skale Gvozdenović, Rade Vukićević, Gojko Knežević, Svetlana Mandić, Nikola Marković, Željko Šapurić i mnogi drugi.

- Da se snovi ostvaruju - evo dokaza. Ono o čemu sam maštao i što mi je u prvi mah izgledalo nedokučivom,  nedostižno, neostvarivo postalo je java! Korice "Nikšićkog imenika" su širom otvorene i izvolite, čitajte - poručio je Stanković.

 

Knjiga će biti promovisana u Podgorici, Beogradu, Novom Sadu, Londonu,  Beču, Moskvi i svuda gde žive potomci glasovitih predaka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju