GUBITNICI UZ KRIVOKAPIĆA: DPS i ostali poraženi na izborima potpisali Interpelaciju za razrešenje Leposavića

V. K.

23. 04. 2021. u 15:22

SVIH 40 poslanika opozicije u crnogorskoj skupstini potpisalo je ranije najavljenu Interpelaciju kojom se traži razrešenje ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića, zbog njegovog, kako su kazali, negiranja i relativizovanja "genocida u Srebrenici".

ГУБИТНИЦИ УЗ КРИВОКАПИЋА: ДПС и остали поражени на изборима потписали Интерпелацију за разрешење Лепосавића

Vladimir Leposavić

Smatraju da je Leposavić, stavom izrečenim u odgovoru na poslaničko pitanje, proizveo značajne posljedice po ugled Crne Gore u regionu i partnerskim zemljama, ali i narušio međunacionalne odnose u našoj zemlji.

- Interpelaciju je potpisalo svih 40 poslanika opozicije, uvjerenih u to da građanski koncept naše države i naša evropska i evroatlanska perspektiva nemaju alternativu - saopštio je Mirko Stanić iz SDP.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Dragan

19.05.2021. 21:39

Pokusaj premijera Krivokapica i Abazovica da "zrtvuju" doktora pravnih nauka Leposavica, a vidljivo je da ne znaju razliku izmedju "ratnog zlocina" i "genocida" , ukazuje na hitnu potrebu za rekonstrukciju vlade. Resenje: Krivokapic da se vrati svojoj katedri. Za novog premijera izabrati Mandica koji bi imao dva podpredsednika, Medojevica i Abazovica. E tek tada ce poceti pravi prosperitet Crne Gore za dobrobit svih gradjana bez "trckanja po stranim ambasadama".