SKANDALOZNA IZJAVA MILA ĐUKANOVIĆA O VUČIĆU: Sramni udar na Srbiju iz Crne Gore!

V.K.

21. 04. 2021. u 14:41

PREDSEDNIK Crne Gore Milo Đukanović izjavio je danas da nova vlast tezom o sprženoj zemlji pokušava da se zaštiti od pitanja šta oni rade na planu unapređenja ekonomskog razvoja Crne Gore

СКАНДАЛОЗНА ИЗЈАВА МИЛА ЂУКАНОВИЋА О ВУЧИЋУ: Срамни удар на Србију из Црне Горе!

Foto: Arhiva

- Kod nove vlasti imamo manjak vizije i manjak kapaciteta da se ta vizija implementira. Ona je za pet meseci mogla bar pripremiti budžet za 2021. godinu. Plašim se da je reč o projekciji kakva će biti Crna Gora, kazao je Đukanović, navodeći da ga potezi nove vlasti povlače na ideju da će Crna Gora biti "spržena zemlja".

- Možda je zaista reč o projekciji. Možda zaista žele da sprže Crnu Goru, poručio je Đukanović.

Milo Đukanović izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića o dešavanjamima u Crnoj Gori prokomentarisao je da se radi o "samosažaljivom prenemaganju srpskog predsednika ".

- Tragikomično je kada neko ko očigledno preuzima na sebe odgovornost i autorstvo za bujanje velikosrpskog nacionalizma da adresira Crnoj Gori. Pokušajmo da se setimo jedne štete i žrtve koje je crnogorski nacionalizam  proizveo. Jasno je koliko je proizveo velikosrpski nacionalizam. Srbiju poistovećuje sa velikosrpskim nacionalizmom - kazao je Đukanović odgovarajući na novinarska pitanja u Privrednoj komori Crne Gore, ocenjujući "da imamo direktnu izjavu predsednika Srbije koji se stavio u ulogu promotera velikosrpske politike."

- Ponovio je udbaške podmetačine o mojoj ulozi u toj priči. Diskredituju Mila lažima – beznadežno, jalovo. Komitski pokret povezuju sa mnom. Šta možete da očekuje od ministara u Srbiji? Očekujete od njih za koje nije problem porodica Zvicer, koji ne priznaju genocid u Srebrenici. Neke teze zvuče bedno da  je i ovo moje pažnje previše, rekao je Đukanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (28)

SVETSKI DAN DIVLJIH VRSTA: Očuvanje bioraznolikosti za budućnost