SKANDALOZNA IZJAVA MILA ĐUKANOVIĆA O VUČIĆU: Sramni udar na Srbiju iz Crne Gore!

V.K.

21. 04. 2021. u 14:41

PREDSEDNIK Crne Gore Milo Đukanović izjavio je danas da nova vlast tezom o sprženoj zemlji pokušava da se zaštiti od pitanja šta oni rade na planu unapređenja ekonomskog razvoja Crne Gore

СКАНДАЛОЗНА ИЗЈАВА МИЛА ЂУКАНОВИЋА О ВУЧИЋУ: Срамни удар на Србију из Црне Горе!

Foto: Arhiva

- Kod nove vlasti imamo manjak vizije i manjak kapaciteta da se ta vizija implementira. Ona je za pet meseci mogla bar pripremiti budžet za 2021. godinu. Plašim se da je reč o projekciji kakva će biti Crna Gora, kazao je Đukanović, navodeći da ga potezi nove vlasti povlače na ideju da će Crna Gora biti "spržena zemlja".

- Možda je zaista reč o projekciji. Možda zaista žele da sprže Crnu Goru, poručio je Đukanović.

Milo Đukanović izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića o dešavanjamima u Crnoj Gori prokomentarisao je da se radi o "samosažaljivom prenemaganju srpskog predsednika ".

- Tragikomično je kada neko ko očigledno preuzima na sebe odgovornost i autorstvo za bujanje velikosrpskog nacionalizma da adresira Crnoj Gori. Pokušajmo da se setimo jedne štete i žrtve koje je crnogorski nacionalizam  proizveo. Jasno je koliko je proizveo velikosrpski nacionalizam. Srbiju poistovećuje sa velikosrpskim nacionalizmom - kazao je Đukanović odgovarajući na novinarska pitanja u Privrednoj komori Crne Gore, ocenjujući "da imamo direktnu izjavu predsednika Srbije koji se stavio u ulogu promotera velikosrpske politike."

- Ponovio je udbaške podmetačine o mojoj ulozi u toj priči. Diskredituju Mila lažima – beznadežno, jalovo. Komitski pokret povezuju sa mnom. Šta možete da očekuje od ministara u Srbiji? Očekujete od njih za koje nije problem porodica Zvicer, koji ne priznaju genocid u Srebrenici. Neke teze zvuče bedno da  je i ovo moje pažnje previše, rekao je Đukanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (28)

Denis

21.04.2021. 14:50

Сад кад почну да му суде добиће више затвора од Италије, Албаније, Црне Горе, Србије, Хага, БиХ него Легија ???

Sljiwoo

21.04.2021. 14:56

Da gospodin Britva ima "visak" vizije..pokazuju racuni I imetak njegov,njegovog brata Ace kao i sina Blaze.. Blago Blazi i njegovom taji..Stvarno koliki demagog moras biti i nemati ni trunke savjesti ni stida pa posle 30 godina vladavine i "sticanja" pogledati gladni narod i armiju nezaposlenik ..u zemlji gdje se korupcija i nepravda vidi golim okom na svakom koraku..

Pera

21.04.2021. 15:01

Član ck skj sa 18g davbo predviđen i od tita2sorosa vođen u uništavanju srpstva i crne gore promenio je toliko plitičkih opcija da sam otkriva da političku kombinatoriku po potrebi trenutka organizuje tito2 čiji je milo vojnik! Komunista pa patriota nacionalista pa antisrbin a celo vreme švercer cigara droge...kao podloga za bogaćenje! Broz tito uspostavio je politiku slaba srbija jaka jugoslavija pa opruživanje srba za velikosrpstvo jeste opravdavanje tita2 za uništavanje srba!

Zoran 555

21.04.2021. 15:09

Britva Dukanovic bi trebao da ustane kad spomene ime predsednika Srbije..Ako bi se "merio" i uporedivao..neka navede sta je to korisno uradio za gradane Crne Gore u 30 godina vladavine..izuzev "prodaje magle"..Da je kojim slucajem 300 godina na vlasti nebi vise uradio od Vucica za 9 godina..Dobro imao je i realnih poteskoca..Ko zna sta bi bilo da mu prode onaj brod u Hanburgu sa 5 tona "praska"..deterdenta..i tu mu je kriva "Velika Srbija"..verovatno..E Britva,Britva..

Ilac

21.04.2021. 15:25

Да је Слободан Милошевић био државник, он бих тебе Мило Ђукановићу ухапсио оног момента када си слетео из САд-а те 1999. године, јер се то у нормалним државама сматра велеиздајом, али си ти био заштићене од њега, јер си Црногорац. Да и мало имаш срама и стида, ти не би владар било чега, али ти си, што би Црној Гори рекли пи г..., остало знаш и сам.

Dragan

21.04.2021. 18:04

Zivi bili pa docekali proces ovom "dobrotvorcu" njegovog Monte Negra, a nasoj bratskoj Crnoj Gori. On stvarno misli da ce ga Zapad zastititi od optuzbi za kuruptivno bogacenje, sverc cigareta i droga, politicke progone ..... , time sto pljuje po Sbiji i gospodinu Vucicu. Tu se ova "Orlusina sa potkresanim krilima" preracunao.

Nenad

21.04.2021. 18:20

Majku rodjenu bi izdao da sacuva guzicu, ali... ni to nije dovoljno. Odradio je za zapad sve sto su trazili i sada ostaje sam. Isti taj zapad ce mu doci glave...robija mu ne gine.