PAS JE SVE VREME BIO SA NJOM: Kjara ispričala da je zahvaljujući ljubimcu preživela, sada ga zabrinuti vlasnici traže (FOTO)

Novosti online

14. 04. 2021. u 01:01

VEST da je osmogodišnja devojčica Kjara, koja je sinoć nestala na području Kotora, nađena živa i zdrava, obradovala je ne samo komšije koje su se aktivno uključile u potragu, već i čitav region.

ПАС ЈЕ СВЕ ВРЕМЕ БИО СА ЊОМ: Кјара испричала да је захваљујући љубимцу преживела, сада га забринути власници траже (ФОТО)

Foto: Društvene mreže

Nakon što se priča srećno završila i devojčica je pronađena, ona je objasnila tati šta se dogodilo i kako je preživela noć u šumi, a njenu priču je na društvenim mrežama objavila Kjarina vaspitačica koja je bila aktivna u potrazi za malenom.

Kjara je tati ispričala da je pas Šarlota bio stalno sa njom.

- Pas je stalno bio sa Kjarom. Kada su se umorili pas je iskopao rupu za devojčicu da se sakrije i legne ispred nje da joj da toplinu. Pošto je bio izboden trnjem, Kjara je izvadila svaki trn, dok je on njoj lizao joj ruke da ih ugreje. Na kraju je stavila glavu na njegova leđa i zaspala - piše u objavi Kjarine vaspitačice.

Prema njenim rečima, Kjara i verni pas su ujutru nastavili put ka zvucima automobila. Kada ih je vojska videla i krenula sa njima, pas se uplašio i pobegao.

 

Please help me to find the missing dog Charlotta she is also part of our family. Tel 069951860

Posted by Lyarskaya Olga on Utorak, 13. april 2021.

Na društvenim mrežama se šire objave sa fotografijama hrabrog psa kog zabrinuti vlasnici i dalje traže.

Ukoliko primetite negde psa sa fotografije, molimo vas da javite zabrinutim vlasnicima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Dekica

14.04.2021. 08:42

Bajka sa srecnim krajem o Dobrim vilama i Duhovima, dobrog deke ili bake, materijalizovani kao pas, pobrinu se za izgubljeno dete u sumi.