MILO O TAJNOM SASTANKU SA KRIVOKAPIĆEM: Pričali smo o mogućnosti za saradnju!

V. K.

13. 04. 2021. u 20:57

PREDSEDNIK Crne Gore Milo Đukanović je kazao da je juče sa premijerom Zdravkom Krivokapićem i šefom parlamenta Aleksom Bečićem imao konsultativni sastanak koji se tiče pripreme naredne sednice Saveta za nacionalnu bezbednost.

МИЛО О ТАЈНОМ САСТАНКУ СА КРИВОКАПИЋЕМ: Причали смо о могућности за сарадњу!

Foto: AP Photo/Risto Božović/Predsedništvo Crne Gore/DF

- U okviru toga smo se naravno dotakli i političkih tema i zaključili da je jako puno pitanja koje moramo brzo staviti na dnevni red i da pokušamo da pronađemo neke mogućnosti za saradnju koja će doprineniti da se makar deo neizvesnosti koja danas opterećuje crnogorsku zbilju, otkloni - dodao je Đukanović na RTCG.

Ocene premijera Krivokapića i potpredsednika Vlade Abazovića da on lično destabilizuje Crnu Goru, Đukanović je okarakterisao kao odsustvo sposobnosti da se realno sagledaju razlozi za političke procese koji se događaju u Crnoj Gori, ili nevešt pokušaj zamene teza.

- Ja zaista ne želim da verujem da je nekompetentnost Vlade u sferi politike tolika da oni ne vide ono što je očigledno - kazao je Đukanović.

Dodajući da su politike nove Vlade proizvele nezadovoljstvo ljudi koji su na ulice izašli "bez bilo čijeg poziva".

- Protesti bi izgledali mnogo moćnije i bili bi organizovaniji da ih je organizovala Demokratska partija socijalista - uveren je Đukanović.

On tvrdi da dolazi do "restauracije velikodržavnih nacionalizama, pre svega velikosrpskog".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Palestinci

13.04.2021. 21:29

Nemaju pareeeeee, Milo je sklonjen jer nije vracao dugoveeee, a ova figura Krivokapic ide i moli da pita gde su pareeeee. Crna Gora je u Bakrottttu. Nema Srba Crnogoraca Albanaca Muslimana niko im nedaaaaa vise nijednog centa jer ne vracaju. Meni su duzni i ruzni za drzavne obveznice. Ne isplacuju ihhhh blokirane suuuuuu. Bankrot kakvi Srbi kakve carape. Nemaju dinara .