KJARINI RODITELJI SU IZ JUŽNOAFRIČKE REPUBLIKE DOŠLI U BAOŠIĆE: Devojčica je blago prehlađena ali dobro, ostaje u bolnici!

Novosti online

13. 04. 2021. u 19:40

VEST da je osmogodišnja devojčica Kjara, koja je sinoć nestala na području Kotora, nađena živa i zdrava, obradovala je ne samo komšije koje su se aktivno uključile u potragu, već i čitav region.

КЈАРИНИ РОДИТЕЉИ СУ ИЗ ЈУЖНОАФРИЧКЕ РЕПУБЛИКЕ ДОШЛИ У БАОШИЋЕ: Девојчица је благо прехлађена али добро, остаје у болници!

Foto: Privatna arhiva

Osmogodišnja Kjara je iz porodice državljana Južnoafričke Republike nastanjenih godinama u Baošićima, govori engleski jezik. 

Vest da je pronađena potvrdio je i predsednik Opštine Kotor Vladimir Jokić.

Direktor Opšte bolnice Kotor dr Davor Kumburović "Vijestima" je rekao da je devojčica dobrog opšteg stanja, ali da će večeras iz predostrožnosti, biti zadržana u bolnici na posmatranju.

- Devojčica je dobrog opšteg stanja, komunikativna je, orijentisana u vremenu i prostoru, jedino što je blago prehlađena. Nakon što je dovedena u bolnicu, pregledao ju je dežurni internista, a uskoro će i pedijatar. Biće urađeni i laboratorijski nalazi i ona će večeras iz predostrožnosti ostati na Odeljenju pedijatrije na posmatranju - kazao je dr Kumburović.  

Spasioci su prvo pronašli igračku u blizini azila za napuštene životinje u Kavču, što ih je uputilo da suze rejon potrage i uskoro je devojčica pronađena u šipražju, u šumi koja je od azila udaljena 600 do 700 metara vazdušne linije.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)