OD 15. DO 20. MARTA 160 PACIJENATA: U Institutu „Dr Simo Milošević" čekaju prve goste

V.V.

14. 03. 2021. u 15:56

SUTRA u Institut dr Simo Milošević stižu prvi gosti, korisnici Fonda zdravstvenog osiguranja Crne Gore.

ОД 15. ДО 20. МАРТА 160 ПАЦИЈЕНАТА: У Институту „Др Симо Милошевић чекају прве госте

Foto: V.V.

Prethodna tri meseca zgrada Mediteranskog zdravstvenog centra bila je zatvorena. U skladu sa epidemiološkom situacijom gosti će prema rečima  direktora marketinga Nikole Mračevića,  dolaziti  u manjim grupama i po fazama.

– Očekujemo naredne sedmice, odnosno od 15. do 20. marta oko 160 pacijenata, što je  30  do 35 pacijenata dnevno, na svim odelenjima. S obzirom na prostor, odnosno veliku kvadraturu Instituta, ispoštovaćemo sve epidemiološke mere, a cilj nam je  da uspešno počnemo ovu godinu i da ona bude bolja od prošle – kaže Mračević.

Nakon osiguranika Fonda zdravstva u Institutu očekuju penzionere, grupe sindikalaca, goste iz regiona, iz država nekadašnje Jugoslavije.

- Kreirali smo još pristupačniju i veoma povoljnu ponudu za goste sa ovog tržišta, koja je na snazi do 1. jula. Po ceni od 51 evra u objektu druge faze u dvokrevetnoj sobi jedan gost može da ima pun pansion, lekarski pregled i do pet terapija dnevno – objašnjava Mračević.

Uslov za boravak u Institutu za sada je negativan PCR nalaz, a ukoliko samoplatežni pacijent ne dođe sa testom, ima mogućnost testiranja po dolasku u Institut. Test košta 20 evra.

Stara zgrada Instituta za sada će biti zatvorena, kaže Mračević, a kapacitet od 800 ležaja i usluge koje pruža Mediteranski zdrvstveni centar, dovoljni su za prve posetioce.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri