ŠEŠELJ OBUZDAVAO SUZE: Lider radikala umalo zaplakao zbog nepravde koja pogađa srpstvo u Crnoj Gori i najavio - Milo, ovo ti je kraj! (VIDEO)

Novosti online

14. 03. 2021. u 10:07

PREDSEDNIK SRS prof. dr Vojislav Šešelj emotivno je najavio kraj vladavine Mila Đukanovića u Crnoj Gori.

ШЕШЕЉ ОБУЗДАВАО СУЗЕ: Лидер радикала умало заплакао због неправде која погађа српство у Црној Гори и најавио - Мило, ово ти је крај! (ВИДЕО)

Foto: Pink TV Printskrin

Šešelju je prvo pušten video-snimak pesme "Onamo, 'namo".

- Ovo je pesma koju je spevao lično kralj Nikola, a ovo su snimci crnogoraca iz Prvog balkanskog rata. Dakle, Crna Gora je sve vreme, i kad je bila jedina slobodna srpska teritorija, ona je bila srpska sparta. Kad god bi Srbi, bilo gde krenuli na ustanak, eto i crnogorskih Srba da im priteknu u pomoć. To je bilo i u Hercegovačkom ustanku, Prvom balkanskom ratu... Tridesethiljada crnogorskih Srba poginulo je pod Skadrom i to najviše starijih ljudi, staraca koji su hteli da poginu na Skadru. I sad da se pojavi neko u Crnoj Gori, moram da budem uzbuđen u tom trenutku... - rekao je Šešelj i zastao da otpije gutljaj vode, kako ne bi zaplakao.

- Pojavio se neko da pogazi te srpske tradicije i Crnu Goru povede putem izdaje. Tome je došao kraj! Večeras ćemo ovom pobedom označiti kraj Mila Đukanovića. Kraj najveće izdaje u istoriji Crne Gore. Zato mislim da će celo srpstvo večeras biti obradovano - izjavio je predsednik SRS.

Lider radikala je rekao da je Milo Đukanović pretvorio Crnu Goru u mafijašku državu po nalogu zapadnih sila zbog toga što mu je pretila dugogodišnja robija zbog optužnice u Italiji. 

- On je sam kriv što se doveo u takvu situaciju. Sve dublje i dublje je tonuo u izdaju. Bio je radikalniji od Momira Bulatovića i Svetozara Marovića - rekao je Šešelj i dodao da je Brano Mićunović moćniji od Mila Đukanovića i da se Crna Gora ne može osloboditi od mafije dok se ne reši njih dvojice.

Predsednik SRS je rekao da je Milo uporište srpske mafije. 

- Kavački klan i klan Veljka Belivuka su njegovi. Milo Đukanović ima instrumente koji deluje u Srbiji. Ovaj atentat na Daku Davidovića je verovatno bio atentat na vladiku Joanikija - rekao je predsednik SRS.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

OKANOVIĆ TOKOM RATA ŽIVEO U LAZOVIĆEVOM DOMU: Zbog onoga što je učinio za mene, prvom sinu sam dao ime Danilo