MILOVI KADROVI PAKUJU KOFERE: Kovačević otkrio šta će prvo uraditi kada sruši DPS u Nikšiću

Novosti online

08. 03. 2021. u 13:50

NOSILAC liste koalicije Za budućnost Nikšića, Marko Kovačević rekao je da će sankcionisati odgovorne za loš rad u tom gradu.

МИЛОВИ КАДРОВИ ПАКУЈУ КОФЕРЕ: Ковачевић открио шта ће прво урадити када сруши ДПС у Никшићу

Foto: Printskrin

Kovačević se predstavio NJegoševim rečima.

- Sin svoga oca i otac svoga sina. Obični čovek iz Nikšića koji samo želi sve najbolje za svoju porodicu i za svoje ljude - rekao je Kovačević.

Đorđije Žorž Andrić je pitao Kovačevića šta on nudi Nikšiću, a nosilac liste koalicije Za budućnost Nikšića je izjavio da sigurno neće zapaliti nijednu cigaretu i švercovati cigarete.

- Nećemo davati velika obećanja, ali ćemo se uvek truditi da uradimo više od onog što je obećano - izjavio je Kovačević.

On je rekao da će posle izbora prvo želeti da upozna sve ljude koji rade u opštini i porazgovarati sa njima o budućnosti.  

- Ko nije dobro radio, ne treba biti blag prema njemu. Treba ukazati na greške i propuste, a odgovorne sankcionisati - rekao je Marko Kovačević i poručio da "90 odsto onih koji su sada zaposleni u TV Nikšić mogu već da pakuju kofere".

On je rekao da je konačno došlo vreme da su Nikšićani shvatili i uočili i da je svako svestan zadatka za 14. mart - da se sa DPS završi za sva vremena.

- Prošlost pripada njima, a budućnost nama - rekao je Kovačević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)