GAĐALI GA FLAŠAMA I KAMENICAMA: Skandal u Župi, pristalice DPS napale aktivistu Demokratske Crne Gore!

V. K.

01. 03. 2021. u 20:49

PRISTALICE DPS-a, koje su danas pristigle iz cele Crne Gore, tokom svoje „miroljubive“ i „patriotske“ vožnje gradom, napale su aktivistu Demokrata, Branka Mušikića, u Župi, na čijem se imanju nalazi bilbord koalicije „Mir je naša nacija“.

ГАЂАЛИ ГА ФЛАШАМА И КАМЕНИЦАМА: Скандал у Жупи, присталице ДПС напале активисту Демократске Црне Горе!

Foto: Printskrin

Naime, pristalice DPS-a pokušale su da sruše bilbord koji se nalazi na imanju Mušikića, a na šta je on reagovao u pokušaju da ih spreči u nasrtajima na njegovu imovinu. Tom prilikom su Mušikiću upućene najprimitivnije uvrede nakon čega su „patriote“ prešle na gađanje Mušikića flašama i kamenicama usled čega su nastala oštećenja na njegovoj imovini, saopštavaju iz Demokratske Crne Gore.

Osim toga, navode, pristalice DPS-a su kamenovale bilbord na kojem je fotografija Moma Koprivice, nosioca liste koalicije „Mir je naša nacija“ a što se, kako ocenjuju, može tumačiti i kao mafijaška poruka budući da se u koloni „patriota“ nalazi pregršt bezbednosno interesnatnih osoba.

- Najviše zabrinjava to što je policija reagovala tek kada je umalo došlo do fizičkog obračuna a sve ostalo mirno posmatrala. Očigledno je da se mržnje, netolerancije i anticivilizacijskih vrednosti pristalice ostataka poraženog režima neće otarasiti sve dok im idoli poput Brana Mićunovića, Zorana Lazovića i ostale kriminalne bulumente slobodno šetaju Crnom Gorom. Zbog ovakvih stvari, i svega onoga na šta je „Evropska mafija za Nikšić“ spremna da učini ne bi li širila strah, 14. marta moramo overiti pobjedu od 30. avgusta kako bismo jednom za svagda raskrstili sa mafijom i njenim političkim krilom - zaključile su Demokrate.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)