STAMBENO ZBRINULI PODOBNE: Pogledajte dokaze da je menadžment CEDIS organizovao javni poziv i mejlom obaveštavao samo privilegovane! (FOTO)

M. S.

11. 02. 2021. u 21:02

MENADŽMENT Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS) pred kraj mandata stambeno je zbrinuo svoje ljude!

СТАМБЕНО ЗБРИНУЛИ ПОДОБНЕ: Погледајте доказе да је менаџмент ЦЕДИС организовао јавни позив и мејлом обавештавао само привилеговане! (ФОТО)

Foto: Printskrin

Demokratska Crna Gora ekskluzivno predstavlja dokaze o toj skandaloznoj akciji stambenog zbrinjavanja menadžmenta CEDIS. Na dokumentima se vidi kako, po hitnom postupku, sprovode Javni poziv koji, kako piše, dostavljaju mejlom samo onima kojima treba da se dodele stanovi!

- Ovom akcijom je, još jednom, zavučena ruka u džep svih građana Crne Gore i iz njega izvučeno 320.000 evra - saopšteno je iz Demokratske Crne Gore, jednog od konstituenata nove vlasti, uz nagalasak da se stanovi dodeljuju zaposlenima sa posebnim zaslugama, pri čemu se ne zna ko te zasluge utvrđuje, a teško je odoleti zaključku da je reč o zaslugama za DPS!

- Kao da je bilo malo čerupanja za sve ove godine, hoće i u poslednjem mesecu mandata da se dodatno obezbede - kažu Demokrate, koje tvrde da su posebno skandalozni uslovi za dobijanje stana gde je navedeno da je lice rukovodilac ili zaposleni na radnom mestu od značaja za poslodavca i da je svega dve godine na toj poziciji!

- O kakvoj je neviđenoj bahatosti reč neka ilustruje samo podatak da zaposleni sa po 35 godina radnog staža nemaju pravo na stan, ali imaju rukovodioci nakon samo dve godine! Valjda je sada jasno da je ovo centar iz kojeg se ispisuju grafiti na džamijama, da se ne bi videlo kako se dodeljuju stanovi lojalnim rukovodiocima, tvrde iz Demokratske Crne Gore.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

SPECIJALNI TUŽILAC ĆE SKENIRATI I PENAL: Igre u Prvoj fudbalskoj ligi u CG i pred pravosudnim organima