ŠENLUČENJE U BARU: Zalutali metak probio haubu parkiranog automobila

B. Dabić

12. 01. 2021. u 15:33

IAKO je šenlučenje u Crnoj Gori zakonom zabranjeno, na veseljima i skupovima koristi se oružje, što dovodi do nemilih situacija.

ШЕНЛУЧЕЊЕ У БАРУ: Залутали метак пробио хаубу паркираног аутомобила

Foto: Arhiva

Zalutali metak srećom nije pogodio čoveka, ali jeste probio haubu njegovog automobila.

Dogodilo se to u centru Bara, u Ulici Jovana Tomaševića.

Vlasnik vozila marke “mercedes” M.V. kaže da je krenuo na posao, i u momentu kada je hteo otključati automobil video je da je hauba probijena.

-Kada se to dogodilo ne znam, verovatno tokom noći, proteklog vikenda.  Eto prošlo je sa materijalnom štetom, ali zaista da se čovek zgrozi. Ko je pucao iz oružja ja ne znam, zalutali metak je pogodio moj automobil, ali to je mogla biti i nečija glava. To je strašno - kaže zanatlija M.V. koji je slučaj prijavio policiji.

Zbog šenlučenja u Crnoj Gori ranije su se događale na žalost i tragedije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)