"KOMITE" SE OKUPLJAJU ISPRED ZGRADE VLADE: Vređaju Srbiju, smetaju im izmene skandaloznog zakona

V. K.

28. 12. 2020. u 12:21

ISPRED skupštine Crne Gore okupljaju se crnogorske "patrijote" protestujući protiv izmene odredaba zakona o slobodi veroispovesti.

КОМИТЕ СЕ ОКУПЉАЈУ ИСПРЕД ЗГРАДЕ ВЛАДЕ: Вређају Србију, сметају им измене скандалозног закона

Foto: V. Kadić

Uz ikonografiju već poznatu skandiraju "Dritan Srbine! Dritane pederu! Nije ovo Srbija", kao i "Pada Vlada, pada usred Titograda! E viva Montenegro!"

Nacionalisti su pozdravili ovacijama ulazak u Skupštinu poslanika Duška Markovića, bivšeg premijera, u čije vreme je usvojen sporni zakon i izazvao gnev vernog naroda.

Foto: V. Kadić

Marković je sa poslanicima DPS pozdravio okupljene i zahvalio im se, našta su mu "komite" uzvratile "Ne damo državu". 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja