MEDOJEVIĆ: Đukanović i DPS najveća pretnja miru i bezbednosti

V.K.

19. 09. 2020. u 13:51

PREDSEDNIK Pokreta za promene Nebojša Medojević ocenio je da su predsednik Crne Gore Milo Đukanović i njegova "teroristička organizacija DPS" najveća pretnja miru i bezbednosti zemlje.

МЕДОЈЕВИЋ: Ђукановић и ДПС највећа претња миру и безбедности

Nebojša Medojević / Arhiva Novosti

U saopštenju,  Medojević navodi da se DPS koji se zasnivana "na švercu narkotika i cigareta i pranju novca mora zabraniti", a imovina DPS-a "mora nacionalizovati", kao i da se "ključne vođe optuže i osude pred sudovima Crne Gore".


-Balkanska konfederacija organizovanog kriminala na čijem je čelu Đukanović je pretnja bezbednosti Evrope, a i SAD i pod intenzivnim je istragama najvećih bezbednosnih službi sveta. Obavestio sam moje prijatelje u NATO da nam treba snažna politička, finansijska kadrovska, operativna i tehnička podrška za borbu protiv ove hobotnice, naveo je Medojević.

-Đukanović mora biti procesuiran kao vođa opasne terorostičke organizacije koja najavljuje javno preko RTCG terorističke akcije protiv građana, lidera nove vlasti i verakih poglavara. Pozivamo sve članove DPS kojima je na srcu Crna Gora i žele da se menja i razvija u miru, da napuste ovu terorističku organizaciju koja najavljuje nasilje i terorizam. Đukanovići ne brane Crnu Goru nego opljačkane milijarde. One nisu u šumi nego na privatnim računima van zemlje.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna