NAKON nagađanja da li će predsednik Građanskog pokreta URA i šef koalicije "Crno na bijelo" Dritan Abazović ostati dosledan i stupiti u veliku koaliciju sa drugim opozicionim strankama, oglasio se sam Abazović i rekao šta će biti njegov sledeći korak.

zoran

01.09.2020. 13:17

Crnogorsko društvo nije zrelo da postane građansko društvo..Abazović je postao prepreka velikosrpskom i velikocrnogorskom nacionalizmu..osetiće uskoro udarce i jednih i drugih.

Čome

01.09.2020. 14:00

Ako moze Djuradj Kastriot da bude albanski junak...moze i Abazovic Druran da postane srpski junak. Bitno je da se ljudi bore za pravu stvar. Za slobodu i pravdu. Dosta je Milove tiranije ! Zivela nam slobodna i slozna CG. Mir i sloboda narodu i vernicima . Verski objekti su onoga ko ih je gradio , a ne nekog lika na vlasti

Šator

01.09.2020. 14:50

Мени се овај чини нормалан човјек. Не смијемо заборавити да су криминални терористи најбруталнији били према својим сународницима који су били лојални грађани Србије, и које нисмо успијели заштити, као ни своје сународнике. То морамо исправити.

Nenad

01.09.2020. 14:59

Mozda je upravo on taj koji ce na ovim prostorima dati sansu normalnijim odnosima. Videcemo, pokazace se brzo koliko ima hrabrosti i snage da izgura sve to. Zaista mislim da je obicnom coveku svega vise preko glave i da jedino zeli neki normalan zivot. Narod im je dao sansu da pokazu sta mogu...

Analitički

01.09.2020. 16:06

Kako li će Dritan prihvatiti da povuče priznanje Kosova zajedno sa novom vlašću (ako je bude bilo). Ni on ne zna mučenik šta ga je snašlo.