OPŠTINA KONAČNO OTKLJUČANA Carević: Korupcija i kriminal biće svedeni na nulu, Radović: Budva je slobodna

B. Dabić

31. 08. 2020. u 10:12

NAKON više od 70 dana ispred opštine Budva nema policije i privatnog obezbeđenja, ulazna vrata su otvorena, u zgradu se može ući.

ОПШТИНА КОНАЧНО ОТКЉУЧАНА Царевић: Корупција и криминал биће сведени на нулу, Радовић: Будва је слободна

Foto: Printskrin

Na juče održanim izborima u Budvi, DPS je doživeo najveći poraz za proteklih 20 godina. Prvi put u Skupštini opštine Budva imaće jednocifreni broj odbornika.


Podsetimo, duže od dva meseca, od 24. juna, nakon što je političkom korupcijom promenjena skupštinska većina u lokalnom parlamentu, policija i privatno obezbeđenje nisu dozvoljavali  funkcionerima DF, Demokrata, SNP-a ulazak u zgradu opštine ispred koje su oni svakodnevno dolazili.

Obraćajući se okupljenim građanima Carević je kazao da su svi prvi među jednakima.
-Preuzimamo jedan veliki teret i obavezu. Čovek sam od reči, za razliku od ovih kojima reč nije valjala ništa pozivam sve da vrlo odgovorno zasučemo rukave, jer su nam ostavili pustoš, svuda u svakom segmentu našega društva. Da stvorimo narodnu vlast, pravićemo pravedno društvo gde će zakon važiti za sve jednako, gde će svako živiti od svoga rada i da neće biti pardona. Korupcija i kriminal koje su glavne odlike režima biti svedene na nulu- poručio je Carević.

Krsto Radović kazao je da je Budva slobodna.

-Sramotu koju je napravila koalicija DPS-a, koji su nas hapsili i pokušali da nas ponize... nisu u tome uspeli. Emotivan sam, ne mogu da verujem šta se desilo u Budvi i Crnoj Gori, hvala vam svima što smo bili zajedno i branili rame uz rame Opštinu dva i po meseca. Juče smo pokazali kako na dostojanstven način da se pobediti časno i pošteno-naveo je Radović. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati