SLIKA GOVORI VIŠE OD 1000 REČI: Pogledajte reakciju Duška Markovića dok je Milo držao govor (FOTO)

Novosti online

31. 08. 2020. u 00:41

U ŠTABU DPS-a je nakon poraza vladao muk i tišina. Milo Đukanović se nije oglašavao sve do ponoći, kada se pojavio ispred svojih pristalica i održao kratak govor.

СЛИКА ГОВОРИ ВИШЕ ОД 1000 РЕЧИ: Погледајте реакцију Душка Марковића док је Мило држао говор (ФОТО)

Foto: D. Milovanović

I pored težnje da se ponaša kao da se ništa nije promenilo, jasno je i po njegovom licu i po njegovom glasu da ga je ovakav izborni rezultat teško pogodio.

To se vidi još bolje na licima njegovih saradnika, kao što je Duško Marković, koji je nemo gledao u zemlju dok se Đukanović obraćao svojim pristalicama.

Foto: D. Milovanović

- Prebrojano je preko 90 odsto rezultat i DPS je na izborima osvojila oko 145.000 glasova i 30 mandata. Takav rezultat znači da je DPS najjača partija u Crnoj Gori. Još uvek pristižu rezultati i teško je saopštiti šta je pouzdana informacija. Sa koalicionim partnerima imamo 40 mandata, borba za većinu poslaničkim mesta i dalje traje. Ovo je prilika da pored zahvalnosti vama i građanima koji su dali poverenje našoj partiji, dam podršku svima. Kampanja govori o kvalitetu politike koju DPS vodi u Crnoj Gori - rekao je Đukanović - rekao je Đukanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (23)

ludi milojko

31.08.2020. 10:21

@teo - padali su i mnogo veci diktatori, pa nece ova kriminalna bratija. normalno da se umusio jer ako uskoro ne umaknu u bratske ndh ili albaniju, znaju da ih cekaju pansioni u spuzu. da li ce nova vlast povuci priznanje lazne bratske drzave koju je priznao bivsi mafijaski kvislinski rezim?

Mićko

31.08.2020. 09:09

DŽABE STE KREČILI, MILO ĆE PRAVITI VLADU SA MANJINAMA, KULTURNO VAS JE PUSTIO DA MISLITE DA STE POBEDILI , NEMOGUĆE JE DA JE DPS OSVOJIO TOLIKO GLASOVA? POKRAO JE NA FIN NAČIN TAMAN TOLIKO DA PRAVI VLADU . IPAK IMATE POSLA SA MAFIJAŠIMA A DA NISTE SVESNI.

Dile

31.08.2020. 20:04

Zamislite dzukca još uvek se kočoperi i misli da i dalje može da vlada. Te napravio od CG ovo te napravio ono. Napravio je haos, uništio srpski narod , pokušao da oduzme svetinje , priznao Kosovo ,uveo CG bez pitanja naroda u NATO pakt. Eto sada ima podrški oko 140000 građana pa zar ga nije sramota da i dalje bude predsednik

Braco

01.09.2020. 15:51

Mora da pogne glavu kad mu mecka igra pred vratima. Cek,cek.... Nije mecka nego policijska marica da ga odvede do Spuza na dugogodisnji odmor.

Zavram

06.09.2020. 21:46

Куку и леле, црни Марковићу, што си од муке пробелео као авет, и сагао главу, "до јаја", што би рекла данашња младеж! Да, којим случајем, ниси од Васојевића, па да и ја од жалости расплетем косе? Сад и Теби за наук да "Не пада снијег да покрије бријег, него да свака зверка свој траг покаже". Еее, беше зверка, а сад - од зверке, остаде иверка. Погледај, части Ти, мало у црквене књиге. Види где су се Твоји преци крштавали и венчавали, којим су се именом и Заветом дичили. Огрезао си у греху према роду своме. А он је најтежи.Но, покај се, људски је. Рука помирења Ти је пружена.