SLIKA GOVORI VIŠE OD 1000 REČI: Pogledajte reakciju Duška Markovića dok je Milo držao govor (FOTO)

Novosti online

31. 08. 2020. u 00:41

U ŠTABU DPS-a je nakon poraza vladao muk i tišina. Milo Đukanović se nije oglašavao sve do ponoći, kada se pojavio ispred svojih pristalica i održao kratak govor.

СЛИКА ГОВОРИ ВИШЕ ОД 1000 РЕЧИ: Погледајте реакцију Душка Марковића док је Мило држао говор (ФОТО)

Foto: D. Milovanović

I pored težnje da se ponaša kao da se ništa nije promenilo, jasno je i po njegovom licu i po njegovom glasu da ga je ovakav izborni rezultat teško pogodio.

To se vidi još bolje na licima njegovih saradnika, kao što je Duško Marković, koji je nemo gledao u zemlju dok se Đukanović obraćao svojim pristalicama.

Foto: D. Milovanović

- Prebrojano je preko 90 odsto rezultat i DPS je na izborima osvojila oko 145.000 glasova i 30 mandata. Takav rezultat znači da je DPS najjača partija u Crnoj Gori. Još uvek pristižu rezultati i teško je saopštiti šta je pouzdana informacija. Sa koalicionim partnerima imamo 40 mandata, borba za većinu poslaničkim mesta i dalje traje. Ovo je prilika da pored zahvalnosti vama i građanima koji su dali poverenje našoj partiji, dam podršku svima. Kampanja govori o kvalitetu politike koju DPS vodi u Crnoj Gori - rekao je Đukanović - rekao je Đukanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (23)

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024