GLASAO JOANIKIJE: Episkop pozvao sve da izađu na glasanje (FOTO/VIDEO)

M. S.

30. 08. 2020. u 08:49

NA biračkom mestu Auto moto u naselju Beranselo u Beranama, glasao je epsikop budimljansko-nikčićki Joanikije.

ГЛАСАО ЈОАНИКИЈЕ: Епископ позвао све да изађу на гласање (ФОТО/ВИДЕО)

Novosti

- Nadam se da će već od sutra biti bolje za sve građane Crne Gore - kazao je episkop Joanikije i pozvao građane da glasaju.

Sva biračka mesta u opštini Berane otvorena su na vreme i izborni proces za sada teče bez ikakvih ekscesa, u šta se u prvom izbornom satu uverio i novinar Novosti na biračkom mestu Novo naselje 49-2.

Novosti

Prvi utisci su da se komšije ''druže'' pred biračkim mstom, ne hajući baš mnogo za mere i preporuke NKT.

Novosti

Savet svima koji žele da iskoriste biračko pravo je da izađu što pre na glasanje, jer zbog procesa glasanja koji podrazumeva ograničen broj ljudi koji mogu biti u prostoriji u kojoj se glasa i procesa dezinfekcije ruku, proces je sporiji nego do sada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (12)