DNK “POVEZAO” SAKRIVENO ORUŽJE I VUJOŠEVIĆA: U Baru uhapšen kandidat za poslanika koalicije "Mir je naša nacija"

B.Dabić

24. 08. 2020. u 19:23

ДНК “ПОВЕЗАО” САКРИВЕНО ОРУЖЈЕ И ВУЈОШЕВИЋА: У Бару ухапшен кандидат за посланика коалиције Мир је наша нација

Foto: UP

KANDIDAT za poslanika koalicije "Mir je naša nacija" Savo Vujošević uhapšen je danas u Baru. U podgorici uhapšena Vujoševićeva sestra S.P.

Oni su  osumnjičeni  za nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Policija je 13.jula  pronašla oružje i veću količinu municije u stambenooj zgradi u Baru, u  kojoj živi majka Vujoševića. Prema  saznanjima Novosti, on  je tada negirao da je oružje njegovo. 

Barska policija je, preduzimajući aktivnosti na utvrđivanju činjenica u odnosu na oružje i veću količinu municije koja je pronađena sredinom jula u podrumskom delu jedne stambene zgrade, identifikovala i lišila slobode lica koja se dovode u vezu sa pronađenim predmetima. 

Policija je 13. jula u jednoj stambenoj zgradi u Baru pronašla izuzela automatsku pušku kalibra 7,62 mm, puškomitraljez i veću količinu municije.

Sprovedenom kriminalističko tehničkom obradom kao i veštačenjem izuzetih tragova policija je došla do sumnje da se S.V. i njegova srodnica S.P. dovode u vezu sa navedenim oružjem, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Po nalogu državnog tužioca u Baru Vujošević je uhapšen zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. 

Zbog istog krivičnog dela u Podgorici je lišena slobode S.P.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)