POŠTO DOSTOJANSTVO? Služite zločincima i manipulišete Srebrenicom - SPP o kampanji u CG

M.SEKULOVIĆ

24. 08. 2020. u 09:33

ZAPETLJANI u kaljuzi svojih prevara, nerada i servilnosti režimu Mila Đukanovića, predizborni marifetluci samozvanih "autentičnih" predstavnika Bošnjaka u Crnoj Gori, po već isprobanom scenariju, dostižu vrhunac - ocenili su iz Stranke pravde i pomirenja, članice koalicije nazvane "Crno na bijelo", ističući da je zaista mučno gledati medijski spin režimskog satelita koji ne bira sredstva u manipulaciji najosetljivijeg tereta nedavne prošlosti Balkana.

ПОШТО ДОСТОЈАНСТВО? Служите злочинцима и манипулишете Сребреницом - СПП о кампањи у ЦГ

Gusinje - Novosti

U nastavku saopštenja, uz pitanje koliko košta nacionalno dostojanstvo Bošnjaka u Crnoj Gori, SPP nudi i neke moguće odgovore - hotel u Ulcinju, stan u Podgorici, direktorska pozicija?

Plav - Novosti

PITANJA BEZ ODGOVORA

- ZAŠTO one koje servilno slušate ne upitate ko je 1993. pohapsio i mučio kompletno političko rukovodstvo SDA, ko je realizovao etničko čišćenje u Bukovici, ko je minirao objekte i kuće Bošnjaka u Pljevljima, ko je deportovao izbeglice direktno na "klanicu" u Foču? U Bošnjačkoj stranci dobro znate da su ti ljudi i tada, i danas bili DPS, pa vaša briga za genocid u Srebrenici nije ništa drugo do trgovina nacionalnim dostojanstvom Bošnjaka, koje ste prodali i izdali - pitaju i tvrde u SPP.

- Koliko, gospodine Husoviću, košta da stanete pred kameru i izjavite kako je masovan egzodus vašeg naroda, kojeg autentično zastupate, zapravo turističko putovanje kod rođaka u Nemačku? Koliko košta gospodine Ibrahimoviću da stanete pred nezaposleni i osiromašeni narod kojem ste, preko svojih partijskih "vizionara" obećali posao i platu, a prethodno ste ga istraumirali predizbornim grafitima i opcijom "manjeg zla"? Koliko košta gospodine Mustafiću da, posle vlastitog identitetskog lutanja, odlučite da u svrhu najprizemnije manipulacije Srebrenicu koristite kao poslednji adut u naručenom pokušaju slabljenja sve veće podrške Bošnjaka platformi "Crno na bijelo? Gospodo iz Bošnjačke stranke, koliko košta da narod kojim se kitite ostavite na socijali ili ispratite put Zapadne Evrope, dok se prvaci stranke autentično bahate po svojim hotelima, stanovima, vilama - pitaju iz Stranke pravde i pomirenja, uz konstataciju da je aktuelna crnogorska vlast Rožaje, Plav i Gusinje srozala na najniže moguće grane u modernoj istoriji ove države.

Rožaje - Novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)