"VEĆ VIĐENO: Đukanović i Marković kampanju svode na paranoične priče o ugroženosti države od spoljašnjeg i unutrašnjeg neprijatelja"

V. K.

12. 08. 2020. u 17:49

Jovan Vučurović, kandidat za poslanika koalicije Za budućnost Crne Gore o kampanji za predstojeće izbore

ВЕЋ ВИЂЕНО: Ђукановић и Марковић кампању своде на параноичне приче о угрожености државе од спољашњег и унутрашњег непријатеља

Foto: Nenad Madnić

Već viđeno – Milo Đukanović i Duško Marković čitavu kampanju svode na  paranoične priče o ugroženosti države od spoljašnjeg i unutrašnjeg neprijatelja. A kada je paranoja jedina politika dva glavna čoveka odlazećeg režima, onda je jasno u kakvoj se opasnosti nalazi Crna Gora i njena budućnost. Đukanović i Marković su personifikacija onoga najgoreg što je zadesilo ovu zemlju-kriminal, korupcije, sloma privrede, podela, urušavanja svih tradicionalnih vrednosti progona političkih neistomišljenika, izjavio je Jovan Vučurović, kandidat za  poslanika koalicije Za budućnost Crne Gore, navodeći da je Crna Gora i te kako ugrožena iznutra – od DPS-a i njegovih lidera, koji su naročito u ovom teškom vremenu pokazali da ih ne interesuju nevolje i problemi građana, već samo kako napuniti džepove prvoj familiji i njoj bliskim tajkunima i kriminalcima.

Foto: V.K.

-I pošto nisu uspeli, a nisu ni hteli da reše problem ekonomije, nezaposlenosti, gladne dece, zatvorenih radnih mesta, posegnuli su za navodnom zaštitom države, podelama i svađama. I zbog takve politike ugrožena je budućnost svih građana Crne Gore.

Mi ne znamo da se igramo sa dostojanstvom građana kao Đukanović i Marković, ali znamo kako da stvorimo uslove za rešavanje nagomilanih ekonomskih problema i kako da se borimo za budućnost svakog građanina Crne Gore, poručio je Vučurović, dodajući da paranoja i strah vladaju Đukanovićem i Markovićem, i da će nakon promena 30. avgusta u Crnoj Gori doći vreme vladavine prava , "kada će pred zakonom svi biti jednaki i kada će morati da se polože računi za višedecenijsko uništavanje ove zemlje i njenih građana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)