MANDIĆ: Verujem u pobedu opozicije, jedini siguran recept je zajedništvo

V. K.

24. 07. 2020. u 18:51

МАНДИЋ: Верујем у победу опозиције, једини сигуран рецепт је заједништво

Foto: Novosti arhiva

ANDRIJA Mandić, jedan od lidera Demokratskog fronta (DF), kazao je da čvrsto veruje u pobedu opozicije na predstojećim izborima i poručio da će uraditi sve što je u njegovoj moći da do toga dođe.

-Za ostvarenje tog velikog cilja spreman sam na sva odricanja, tako da oni manji dobici, poput zadržavanja poslaničkog mandata, za mene ne postoje, kazao je Mandić agenciji Mina. -U ovom vremenu napada virusa na ljudski organizam i nasrtaja bezbožnog režima na našu veru, jedini sigurni recept za pobedu nad tim zlom je dogovor i zajedništvo.

Zajedništvo koje smo prethodnih meseci praktikovali u krsnom hodu samo treba pretočiti u jedinstvenu listu i bratski dogovor svih onih koji žele da Crna Gora bude drugačija, da bude bogatija, uspešnija, zemlja svih njenih građana a ne vlasništvo omanje grupe nepristojno bogatih i sebičnih ljudi.

Posebno je važno da se opozicija sabere danas, u ovom teškom vremenu, kada se Aja Sofija pretvara u džamiju, a u naše svete hramove upada policija i hapsi naše vladike, svestenike i vernike. Ja čvrsto verujem u pobedu i uradiću sve što je u mojoj moći da pobedimo na izborima 30. avgusta.

Za ostvarenje tog velikog cilja spreman sam na sva odricanja, tako da oni manji dobici, poput zadržavanja poslaničkog mandata, za mene ne postoje. Stotine hiljada hrabrih građana Crne Gore, čiji je i DF deo, vlastitim pokretom i zajedničkim naporom su pokazali da poraz nije opcija.Zato kada svi stanemo jedni pored drugih i kažemo da idemo zajedno, lista ce se sama od sebe skicirati i posložiti jer tada idemo sigurno napred u – pobedu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Vasilije

24.07.2020. 22:02

На жалост милогорци ће владати све док им се из бирачких спискова не избаци 100.000 измишљених бирача и из сефа МУП-а не одузме 100.000 фантомских личних карата.

Montenegro nije Crna Gora

25.07.2020. 11:38

Andrija Mandić je u pat-poziciji, jer je vjerovatno zbog izmišljenog državnog udara ucijenjen od strane zloglasnog Milovog režima... Naime, donošenje presude u tzv. Moždanom udaru Specijalnog (tužioca) Milivoja, odloženo je za septembar, znači, posle parlamentarnih izbora, taki da će Đukanović moći da pritiska Mandića, ukoliko njegova (Đukanovićeva) koalicije ne bi imala većinu u parlamentu... Jasno ko dan...