NEDOSLEDNA POLICIJA U BIJELOM POLJU: Vernicima zabranjena, ''patriotama'' dozvoljena auto litija (VIDEO)

M. S.

13. 07. 2020. u 22:50

Država Crna Gora preko policije u Bijelom Polju i tamošnjih vlasti, poslala je za samo 24 sata jasnu poruku svojim građanima, koja treba da zabrine slobodnu Evropu, čiji diplomatski predstavnici akreditovani u Podgorici, izgleda da različitim dioptrijama gledaju na sve što se godinama unazad dešava u ovoj državi.

НЕДОСЛЕДНА ПОЛИЦИЈА У БИЈЕЛОМ ПОЉУ: Верницима забрањена, патриотама дозвољена ауто литија (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Naime, na Dan državnosti ulicama i prigradskim naseljima dugo vremena kružile su kolone automobila zakićenim državnim zastavama Crne Gore. U jednom naselju, govori o tome video snimak, došlo je do upotrebe vatrenog oružja, ali, verovatno će ceo slučaj završiti kao u Beranama na Dan nezavisnsti, kada je rafal iz ''svatovskog'' pištolja ispalio maloletnik...

O nekim patriotama iz Bijelog Polja ne treba troštiti reči, ali traba ukazati na ponašanje bjelopoljske policije koja dan ranije nije dozvolila auto litiji da prođe kroz grad povodom slave grada Svetih apsotola Petra i Pavla. Policija je čak otišla toliko daleko da je blokirala litiju i držala je nekoliko sati na saobraćajnici u naselju Rakonje, posle čega je došlo do hapšenja dve osobe, a u ponedeljak do pozivanja na saslušanje dva sveštenika zbog ''umešanosti'' u ceo događaj...

- Ovo je ''reč'' komandira bjeopoljske policije Danka Gogića, koji je sinoć, posle blokade naše litije, obećao da neće dozvoliti auto kolonu Milovih i Duškovih jurišnika - napisao je na svom fejsbuk nalogu aktivista DF Radovan Rakočević, koji ističe da će u utorak biti podnesen zahtev za smenu načelnika i komandira CB Bijelo Polje zbog dvostrukih aršina, koji rade isključivo u interesu DPS-a, a ne u insteresu svih građana Bijelog Polja koji ih plaćaju.

- Komandir bjelopoljskog CB-a (kojeg su Bjelopoljci i Bjelopoljke dobro zapamtili poslednjim njegovim delovanjem protiv srpskog naroda u Bijelom Polju) ovako je održao svoju reč, kaže Rakočević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024