Podgorica demantuje Božovića: Rano je govoriti o otvaranju granica

Novosti online

16. 06. 2020. u 22:37

AMBASADOR Srbije u Crnoj Gori Vladimir Božović u utorak je izjavio da ima informacije da će u petak Nacionalno koordinaciono telo dati preporuku da se granica Crne Gore otvori za sve građane koji dolaze iz Srbije, kao i da se nada da će od ponedeljka uspostaviti normalno kretanje između dve zemlje.

Подгорица демантује Божовића: Рано је говорити о отварању граница

Foto: Depositphotos

Vlada Crne Gore je, međutim, u svom saopštenju demantovala Božovića. Oni su naveli da će odluke, kao i svaki put do sada, biti donete na osnovu preporuka Instituta za javno zdravlje koje još nisu ni formulisane.

- Prema tome, sve takve tvrdnje su apsolutno neutemeljene. Vreme je preozbiljno za vidovitost i takva nagađanja - saopštili su iz Vlade. - Ni Nacionalno koordinaciono telo nema informaciju o tome, pa ih ne može imati ni niko drugi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

BEZ poštovanja istorije i čuvanja sećanja na velikane koji su nas svojim besmrtnim delima u prošlosti zadužili nema ni svetle budućnosti. Vođen ovim univerzalnim životnim geslom, Belgrade Waterfront nije propustio da, podižući najmodernije naselje u Srbiji, čitavu desnu obalu Save premreži novim saobraćajnicama koje predstavljaju svojevrstan omaž slavnim istorijskim ličnostima.

23. 05. 2024. u 16:00 >> 12:26

Komentari (0)

A POSLE RASKIDA: Stefanos Cicipas ima devojku! Šta mislite, odakle je?