NATHO EMOTIVNO O SRBIJI: "Ovde se osećam kao kod kuće"

Novosti online

26. 05. 2024. u 13:51

Fudbaleri Partizana remizirali su sa ekipom Radničkog iz Kragujevca 2:2 u poslednjem kolu Superlige Srbije, a Bibras Natho je zabeležio 200. nastup za ekipu Partizana, a nakon toga je sumirao ovu sezonu.

НАТХО ЕМОТИВНО О СРБИЈИ: Овде се осећам као код куће

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Rekao je da nije očekivao da će doći do toliko nastupa u crno-belom dresu, ali da je počastvovan zbgo toga.

 - Odigrati 200 i više utakmica za jedan klub nije svakodnevica. To je zaista nešto posebno, ukoliko se uzme u obzir i činjenica da je van zemlje iz koje ste. Ovaj klub osećam kao svoj, kao svoju kuću i zato sve ovo ima još veću težinu. Ne znam može li da se postigne još  veći broj i novi jubilej, ali svakako želim još utakmica - počeo je svoje izlaganje Natho.

Komentarisao je kako mu je sve ove godine u Partizanu.

– Da, u Partizanu  sam od 2019. i kada sam došao nisam znao mnogo o klubu. Znao sam, naravno, da je to dobar tim i zemlja, ali dok niste njegov deo, ne možete da zamislite njegovu veličinu i koliku ljubav navijači imaju prema njemu. Kako su godine prolazile, razumeo sam ga i voleo sve više i više. Žao mi je što sam se zadesio u periodu kada je jako teško bilo uzeti titulu. Ali, uvek kažem, tek kada se nađeš u teškim situacijama, možes da osetiš jačinu kluba i veoma sam srećan što sam njegov deo - rekao je Natho.

Komentarisao je izraelski fudbaler da se ovde oseća kao kod kuće.

– Da, moja porodica, dečaci i supruga, svi imaju pasoše i, rekao sam više puta, da se ovde zaista osećamo kao kod kuće. Volimo grad, zemlju, narod i osećamo se divno - istakao je nekadašnji izraelski reprezentativac.

Za kraj je rekao da mu je drago što će klub posle sedam godina igrati kvalifikacije za Ligu šampiona, i da će dati sve od sebe da se pokažu u najboljem svetlu.

– Priznajem, to je bio i na kraju moj lični cilj i izuzetno smo svi srećni što smo uspeli da ga ostvarimo kao tim. Potrebno je da malo odmorimo posle naporne sezone i spremni dočekamo start i kvalifikacije. Svesni smo da će biti veoma teško kvalifikovati se u grupnu fazu Lige šampiona, ali moramo da motivišemo sebe da damo maksimum u Evropi kako bismo napravili dobru godinu i za klub i za naše navijače, jer mi to zaslužujemo! Uvek želim sve više i više, sve veće ciljeve, to je deo moje ličnosti, a duboko verujem da ovaj klub to može - zaključuje Natho.

Podsetimo, Partizan je sezonu završio na drugoj poziciji sa 78 bodova.

BONUS VIDEO: MAJSTORIJA! Natho postigao fantastičan pogodak

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALBANCI NAPALI SRPSKE NAVIJAČE! Počeli tuču na EURO 2024, ali kada se čulo Juriiiš! - nisu se proveli dobro (VIDEO)