OTEO I SILOVAO ŽENU: U Tivtu uhapšen muškarac

M. SEKULOVIĆ

14. 02. 2024. u 16:28

POLICIJA je u Tivtu rasvetlila krivična dela silovanja i protivpravnog lišenje slobode i uhapsila E. S  (30), koji se sumnjiči da je počiniomra dela.

ОТЕО И СИЛОВАО ЖЕНУ: У Тивту ухапшен мушкарац

Foto B.D.

- Naime, 10. februara je u službene prostorije policije u Tivtu došla žena koja je prijavila povrede zadobijene nasilnim putem. Odmah je transportovana u prostorije Hitne medicinske pomoći Tivat na ukazivanje lekarske pomoći - saopštila je policija koja je "došla do sumnje da je oštećena, 9. februara u večernjim časovima, u mestu Dobrota u Kotoru, protivpravno lišena slobode, te je odvedena u jednu kuću na teritoriji opštine Tivat gde je nad njom izvršeno krivično delo silovanje".

Ona je narednog dana uspela da se oslobodi i pobegne iz tog objekta, te da dođe u prostorije tivatske policije i prijavi događaj.

Nakon lekarskih pregleda u Hitnoj medicinskoj pomoći Tivat transportovana je na ukazivanje dalje lekarske pomoći u Opštu bolnicu Kotor. Policija je u saradnji i po nalozima tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, identifikovali i lišili uhapsila E.S. i koji se sumnjiči za pomenuta krivična dela i njemu je nakon privođenja postupajućem tužiocu određeno zadržavanje do 72 sata.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave