ULCINJANIN SNIMAO POZNANICU PA JE UCENJIVAO: Ona prijavila policiji, on uhapšen

B. DABIĆ

23. 08. 2023. u 14:39

U periodu od pet godina tridesetdevetogodišnji Ulcinjanin sačinio je video-zapise na osnovu kojih je ucenjivao poznanicu. Ona mu je 2022. uplatila 8.000 evra, a on je ove godine tražio još četiri hiljade evra i ona ga je prijavila policiji. Policija je uhapsila M. C. (39).

УЛЦИЊАНИН СНИМАО ПОЗНАНИЦУ ПА ЈЕ УЦЕЊИВАО: Она пријавила полицији, он ухапшен

Foto: B. Dabić

Službenici Regionalnog centra bezbednosti „Jug“, Odeljenja bezbednosti Ulcinj, podneli su krivičnu prijavu i lišili slobode lice koje se sumnjiči za krivično delo proganjanje i krivično delo ucena.

- Sumnja se da je M. C. (39) u periodu od 2018. godine do 21. avgusta 2023. godine sačinjavao video-zapise eksplicitnog sadržaja oštećene osobe, te joj upućivao poruke pretećeg i ucenjivačkog sadržaja. Oštećena je na ime ucene izvršiocu tokom 2022. godine uplatila novac u iznosu od 8.000 evra. On je nastavio sa porukama pomenute sadržine zahtevajući novac u iznosu od 4.000 evra, što je pomenuta oštećena osoba prijavila policiji, naveli su u policiji.

Preduzimajući aktivnosti iz svoje nadležnosti pripadnici Ulcinjske policije su sa pomenutim upoznali nadležnog državnog tužioca koji je kvalifikovao krivična dela i po njegovom nalogu M. C. je lišen slobode.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave