MLADIĆIMA SLOMILI VILICU I NOS: Uhapšeni vinovnici tuče u Nikšiću

Марија Стевановић
Marija Stevanović

04. 08. 2023. u 18:07

POLICIJA u Nikšiću je, rasvetljavajući događaje od 2. avgusta, kada su u tuči dve osobe zadobile teške telesne povrede, lišila slobode N.G. (29), N.R. (27) i M.M. (23) zbog sumnje da su izvršili krivično delo nanošenje teške telesne povrede.

МЛАДИЋИМА СЛОМИЛИ ВИЛИЦУ И НОС: Ухапшени виновници туче у Никшићу

V.K.

Oni su, kako se sumnja, ispred ugostiteljskog objekta „Montenegro pab” u Ulici Novice Cerovića napali M.B. (23) i K.B. (23) i naneli im teške telesne povrede, M.B. je slomljena nosna i sinusna kost, a K.B. prelomljena vilica. Osumnjičeni N.G., N.R. i M.M. su  lišeni slobode.

Inače, N.G. i N.R. su u julu takođe krivično procesuirani zbog izvršenja istih krivičnih dela, jer su dvojici mladića naneli teške telesne povrede sa prelomom kosti lica, odnosno vilice.

Pripadnici Odeljenje bezbednosti Nikšić su pokrenuli prekršajni postupak protiv odgovornog lica ugostiteljskog objekta „Montenegro pab”, zbog neprijavljivanja narušavanja javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu, a za koji je zaprećena novčana kazna do 1.000 evra.

-Takođe, policijski službenici su pokrenuli prekršajni postupak i protiv pravnog lica po istom osnovu, a shodno Zakonu o javnom redu i miru, za koji prekršaj je zaprečeno novčanom kaznom od 1.500 evra. Zbog neprijavljivanja narušavanja javnog reda i mira u još dva ugostiteljska objekta policijski službenici će pokrenuti prekršajne postupke protiv pravnih lica i odgovornih lica u pravnim licima - kažu iz policije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave