MANIFESTACIJA "DAN NAJBOLJIH" U BIJELOM POLJU: Nagrade najboljim učenicima srednjih i osnovnih škola (FOTO)

Марија Стевановић
Marija Stevanović

11. 07. 2023. u 19:51

TRADICIONALNA manifestacija “Dan najboljih”, koja je posvećena učenicima osnovnih i srednjih škola – dobitnicima diplome “Luča”, kao i dobitnicima nagrada na Državnom takmičenju, organizovana je danas u Bijelom Polju.

МАНИФЕСТАЦИЈА ДАН НАЈБОЉИХ У БИЈЕЛОМ ПОЉУ: Награде најбољим ученицима средњих и основних школа (ФОТО)

Opština Bijelo Polje

- Ne postoji obaveza kojoj se kao prvi čovek Bijelog Polja više radujem od uručenja priznanja najboljim učenicima - kazao je pozdravljajući najbolje učenike, predsednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović. -U vama vidimo budućnost ovog grada. Među vama vidim i buduće predsednike Opštine, ministre, poslanike, lekare, inženjere i buduće profesore… a pre svega uspešne ljude u svim oblastima ljudskog stvaralaštva. Vi ste krem ovog društva i molim vas da takvi ostanete.

Smolović je podsetio da je Opština obezbedila skromne nagrade, želeći na prigodan način da čestita ostvarene uspehe u ovoj školskoj godini.

Nagrade su dodeljene i dobitnicima diploma Luča A i B koje je svečano uručio potpredsednik Opštine Nermin Bećirović, a sekretar Sekretarijata za lokalnu samoupravu Haris Malagić uručio je nagrade i priznanja dobitnicima Luče iz osnovnih škola i Škole za osnovno muzičko obrazovanje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?