ĐETIĆI NAORUŽANI "DO ZUBA" Nastavljeno oduzimanje oružja u ilegalnom posedu

Марија Стевановић
Marija Stevanović

11. 07. 2023. u 08:52

APELI da se preda oružje koje se nalazi u ilegalnom posedu očigledno ne nailaze na odziv građana u Crnoj Gori, od kojih je policija u nedelju oduzela pravi arsenal opasnih predmeta. Policija je u pograničnom pojasu, u mestu Koravlica, pretresom više objekata kod dve osobe pronašla i oduzela četiri puške, pištolj, pola kilograma eksploziva, 677 komada municije različite vrste i kalibra i druge nedozvoljene predmete.

ЂЕТИЋИ НАОРУЖАНИ ДО ЗУБА Настављено одузимање оружја у илегалном поседу

FOTO: Arhiva novosti

Policija je pretresla stan i druge prostorije koje koristi Đ.P. (32) iz Nikšića i pronašla lovačku pušku u ilegalnom posedu, dva kožna redenika u koja je bilo 68 patrona od lovačke puške, kao i 52 komada municije različite vrste i kalibra.

Pretresom objekata V. P. (39) iz Nikšića, pronađeno je i oduzeto: pištolj "TT - M57", tri puške - poluautomatska, M48 i lovačka, kožni redenik, tri okvira od automatske puške, oko pola kilograma eksploziva, četiri detonatorske kapisle, dva detonatorska upaljača, jednu električno-detonatorsku kapislu i ukupno 557 komada municije različite vrste i kalibra.

O događaju je obavešten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji je naložio da se Đ. P. i V. P. uhapse zbog sumnje da nedozvoljeno držali oružje i eksplozivne materije.

Na Cetinju u selu Bakovo je uhapšen M. M. (28), kod kojeg je pronađeno 71 pakovanje privrednog eksploziva, 20 komada električnih kapisli, puška "zastava M5S", dva minsko- eksplozivna sredstva i 60 komada municije. Po naredbi Osnovnog suda u Herceg Novom, pretresom stana i druguh prostorija koje koristi N. K. pronađen je pištolj i 120 komada municije različite vrste i kalibra, kao i tri ofanzivne ručne bombe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!