ISKLJUČILI DRAGOVIĆA ZBOG SARADNJE SA DPS: Nova srpska demokratija reagovala na inicijativu o smeni vlasti u Andrijevici

V.K.

19. 06. 2023. u 19:57

NA današnjoj sednici Izvršnog odbora Nove srpske demokratije iz te stranke je isključen Mijomir Dragović, odbornik NSD u Skupštini opštine Andrijevica.

ИСКЉУЧИЛИ ДРАГОВИЋА ЗБОГ САРАДЊЕ СА ДПС: Нова српска демократија реаговала на иницијативу о смени власти у Андријевици

m.s.

- Ova mera je preduzeta zbog Dragovićeve odluke da zajedno sa Demokratskom partijom socijalista potpiše akt i inicira smenu lokalne vlasti u Andrijevici. NSD nikada nije učestvovala u bilo kakvim radnjama zajedno sa DPS-om, a upravo je Dragović učinio takav, najteži prekršaj, zbog čega je i ovako sankcionisan - saopšteno je iz NSD-a.

Kako su istakli, iako je nedavno predsednik Opštine Andrijevica Željko Ćulafić (SNP), u dogovoru sa DPS-om, smenio potpredsednika Opštine Veselina Raketića, koji dolazi iz naših redova, to ne znači da NSD treba da sledi te loše primere.

-Takvi neprincipijelni dogovori lišeni su bilo kakvih vrednosti za koje se mi zalažemo i za nas su neprihvatljivi. NSD nije i nikada neće biti deo nedoličnih političkih trgovina koje bi nanele štetu ne samo našem političkom subjektu, nego i celom srpskom narodu - naveli su iz NSD-a.

Takođe, Izvršni odbor je doneo odluku o raspuštanju Opštinskog odbora Andrijevica i imenovao Dejana Đurovića za koordinatora do imenovanja privremenog opštinskog odbora u tom gradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave