SNAŽNA PORUKA KNEŽEVIĆA: Sa čašću bih potpisao odluku o povlačenju priznanja nezavisnosti tzv. Kosova

V.K.

20. 05. 2023. u 13:42

ZNAM da je politički profitabilno ćutati o Kosovu i Metohiji, posebno sad za vreme izbora, prihvatati tuđe stavove kao svoje, nositi tuđe glave kao svoje, obuvati tuđe cipele kao svoje ma koliko one žuljale i ma koliko bolela ta glava i praviti se da je sve u najboljem redu, kazao je nosilac liste Za budućnost Crne Gore Milan Knežević.

СНАЖНА ПОРУКА КНЕЖЕВИЋА: Са чашћу бих потписао одлуку о повлачењу признања независности тзв. Косова

Foto: DF

On se oglasio nakon što su juče mediji objavili da je više maturanuta i polumaturanata u Podgorici kraj školske godine obeležili uz pevanje pesama o Kosovu, klicanju  Ratku Mladiću, podizanju tri prsta…

- Jer kad se završe izbori i prebroje glasovi, onda će neko umesto kod naroda i u Skupštinu da ode u neku od ambasada i da pita: "Šta da radimo sa koalicijom za Budućnost Crne Gore, jer oni neće da priznaju Kosovo i Metohiju?“. I svi znaju i to nije nikakva tajna da ako bi naša koalicija Za Budućnost Crne Gore sama imala 41 poslanika, a ja kao nosilac te liste budem izabran za premijera, da bih sa najvećom čašću potpisao odluku o povlačenju priznanja tzv. države Kosovo i Metohija, makar mi to bilo poslednje u životu - poručio je Knežević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri