IFTAR ZA 1.000 LJUDI: Na večeri u Rožajama Dritan Abazović, Jakov Milatović, Danijela Đurović, Aleksa Bečić, ministri, poslanici... (VIDEO)

Марија Стевановић
Marija Stevanović

18. 04. 2023. u 22:31

POČEO je iftar za oko 1.000 ljudi, koji smo danas, zajedno sa prijateljima iz Demokrata Alekse Bečića, organizovali u Rožajama - objavio je na društvenim mrežama uz video-snimak predsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović.

ИФТАР ЗА 1.000 ЉУДИ: На вечери у Рожајама Дритан Абазовић, Јаков Милатовић, Данијела Ђуровић, Алекса Бечић, министри, посланици... (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Fejsbuk/ Dritan Abazović

Premijer je poručio, uz komentar da je ovo jedna "Prijatna ramazanska noć u Rožajama" - Širimo ljubav i radujemo se zajedništvu cele Crne Gore u ovim blagdanima.

- Čast mi je što smo na jednom mestu, tokom svetog meseca Ramazana, okupili predsednika države Jakova Milatovića, predsednicu Skupštine Danijelu Đurović, ministre Dragoslava Šćekića i Filipa Adžića, poslanike Albina Ćemana, Suadu Zoronjić i brojne druge goste, kako bi bili  zajedno sa našim Rožajkama i Rožajcima - napisao je Abazović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)