PREKINUTA SEDNICA ZBOG KAŠNJENJA ABAZOVIĆA Knežević: "Da vidimo da ga nisu zarobili u Pećkoj patrijaršiji, da se nije možda zamonašio" (VIDEO)

Novosti online

18. 04. 2023. u 11:31

SEDNICA Odbora za bezbednost nakratko je prekinuta jer premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović i ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić nisu u zakazano vreme stigli u Skupštinu. Kako je kazao predsednik odbora Milan Knežević, pauza sednice je neminovna, kako bi stupio u kontakt sa Abazovićem i Adžićem.

ПРЕКИНУТА СЕДНИЦА ЗБОГ КАШЊЕЊА АБАЗОВИЋА Кнежевић: Да видимо да га нису заробили у Пећкој патријаршији, да се није можда замонашио (ВИДЕО)

Jutjub/printscreen/CG skupština

„U ovom trenutku, ja moram da konstatujem, pošto nema gospodina Abazovića i Adžića moramo napraviti pauzu od nekoliko minuta da stupim u komunikaciju sa njima ili sa ljudima iz njegovog kabineta, da vidimo da ga nisu zarobili u Pećkoj patrijaršiji, pa da se nije možda zamonašio tamo jer ga evo ovamo nema. Da vidimo je li Dritan postao jeromonah Pajsije ili je stvarno u nekim obavezama i ne može da dođe u predviđeno vreme“, rekao je Knežević.

Nakon pauze Abazović i Adžić su došli, te je sednica odbora nastavljena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)