DAJKOVIĆ: Mandić ostvario respektabilan rezultat, iskreno ćemo podržati Milatovića u drugom krugu

V.K.

20. 03. 2023. u 19:00

PONOSNI smo na našu iskrenu podršku kandidatu koalicije ''Za Budućnost Crne Gore'', a samim tim i na svaki glas koji je  Andrija Mandić dobio, porućio je.lider Slobodne Crne Gore. On je ocenio da su ti glasovi zalog za budućnost.

ДАЈКОВИЋ: Мандић остварио респектабилан резултат, искрено ћемо подржати Милатовића у другом кругу

Foto: V.K.

- Ali i iskreni pokazatelj da naša koalicija ima tvrdo biračko telo koje ni po koju cenu ne odustaje od tradicionalnih slobodarskih vrednosti naše Crne Gore, saopštio je Vladislav Dajković, predsednik Slobodne Crne Gore.

On je podsetio da je Mandić ostvario respektabilan rezultat "u izuzetno teškim uslovima, ali i, zašto ne reći, u uslovima specijalnog propagandnog rata koji se konstantno vodio protiv njega, čak i u trenucima izborne ćutnje".

- S tim u vezi, čestitamo Mandiću na ozbiljnom rezultatu koji ćemo, sigurni smo, zajedno osnažiti na predstojećim parlamentarnim izborima. Istovremeno, od srca čestitam izborni rezultat i Jakovu Milatoviću koji je ušao u drugi krug predsedničkih izbora. Iako ne delimo iste ideološke vrednosti, Milatović može očekivati našu iskrenu podršku u finalnom duelu sa Đukanovićem, polazeći od toga da je Đukanović odavno prevaziđen političar koji je zreo za političku penziju, pa i pravno procesuiranje, naglasio je Dajković poručujući da  Slobodna Crna Gora "prima k znanju" sinoćne rezultate i već od danas započinje opsežne pripreme za predstojeće parlamentarne izbore koji će se održati za nešto više od dva meseca. 

- Već sada trebamo razmisliti o eventualnom ukrupnjavanju u okviru našeg političkog bloka i možda zajedno nastupiti. Zajednički nastup je najveća garancija da nove vlade nema bez politickih predstavnika srpskog naroda, kategoričan je predsednik Slobodne Crne Gore.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)