BEČIĆ U MOJKOVCU: Milo ne može voditi kampanju "Čast"

Марија Стевановић
Marija Stevanović

12. 03. 2023. u 10:50

CRNA Gora od 19. marta počinje da iskazuje iskreniji odnos prema severu Crne Gore, kazao je predsednički kandidat Demokrata Aleksa Bečić, koji je u sklopu predsedničke kampanje „Put časti“ posetio Mojkovac.

БЕЧИЋ У МОЈКОВЦУ: Мило не може водити кампању Част

DPS

- Do 30. avgusta 2020. godine borili smo se da stvorimo uslove u kojima bismo mogli iskreno i pošteno da se borimo za razvoj svake opštine, svakog naselja, svake ulice u Crnoj Gori. Nizali smo pobede, oslobađali opštinu po opštinu, počevši od primorja gde su građani najpre osetili dah promena i časnog odnosa vlasti prema svojim sredinama, nastavili sa Cetinjem, Podgoricom, Nikšićem, Tuzima, Kolašinom, došao je red na jever, istakao je Bečić, koji ke naglasio da ono što je zajedničko svakoj crnogorskoj opštini, jesu iskreni ljudi, ali i ljudi koji iskrenost umeju da prepoznaju i cene kod drugih. 

- Kao izdanak naroda kojem je to u genima, kod kojeg su čast, čojstvo i junaštvo jedan od najvažnijih životnih imperativa sa kojima se rađaju, kad postanem predsednik, obećavam da ću vratiti čast u obavljanje najviših državnih funkcija i da čast i vlast neće, kao dosad, biti tako nespojivi pojmovi. Čast je biti predsednik Crne Gore i prema svakoj njenoj opštini, svakom naselju, svakom građaninu, ophoditi se sa jednakim poštovanjem, imati sluha za potrebe svakog građanina, kazao je Bečić, ističući da je sa svojim kolegama sam takav odnos već imao priliku da demonstrira.

-Jer kad smo obezbeđivali dečje dodatke, nisu ih dobijala deca samo iz jedne opštine, nego iz svih opština, isto je bilo i sa besplatnim udžbenicima, i sa nadoknadama za majke sa troje i više dece, i sa nadoknadama za poljoprivredna i staračka domaćinstva. Kada postanem predsednik Crne Gore trudiću se da takav odnos podstičem na svim nivoima, kazao je Bečić u Mojkovcu.

-Čuli ste više puta tu magičnu formulaciju o DPS patriotama. U njihovoj interpretaciji i razumevanju oni imaju pravo na pljačku jer su "patriote", i diče se ličnim blagostanjem kao patriotskim činom. Da živite u blagostanju koje ste izgradili na pljački vlastite zemlje, a da pritom gledate svaki dan svoje zemljake koji jedva sastavljaju kraj sa krajem, ne samo da nije patriotski, nego je nečasno i neljudski. Zato je Đukanović jedan od političara koji nikada neće voditi kampanju pod sloganom “Čast”, jer prosto nije adekvatan kandidat za takvu kampanju, kazao je predsednički kandidat Dmokrata Aleksa Bečić u Mojkovcu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati