POŽAR U KUMBORU: Stanari nisu bili u objektu, od dima se ugušio pas

V.V.

31. 01. 2023. u 15:31

POŽAR koji je nešto pre 12 sati izbio u privatnoj kući u Kumboru, pripadnici hercegnovske Službe zaštite i spasavanja ugasili su za manje od sat, informisao je komandir Zlatko Ćirović. U stambenom objektu, na sreću, u tom trenutku nije bilo stanara.

ПОЖАР У КУМБОРУ: Станари нису били у објекту, од дима се угушио пас

Foto: Služba zaštite i spasavanja Herceg Novi

U gašenju požara  učestvovale su dve ekipe, šest pripadnika hercegnovske Službe zaštite i spasavanja. Kućni ljubimac, pas koji je bio u objektu  ugušio se  zbog velike koncentracije dima.

– Dobili smo poziv u 11:34 da gori kuća,  uz magistralu, na skretanju levo od hotela Ksanadu u Kumboru. Poslali smo  na teren odmah dve ekipe.  Gorela je jedna soba tog stambenog objekta. Naši pripadnici su  lokalizovali požar, a potom ostali još neko vreme u  objektu kako bi bili sigurni da je požar sasvim ugašen. Na lice mesta su došli i pripadnici policije, ispričao  je komandir Ćirović.

Nema još zvaničnih podataka o uzroku požara niti tačne procene nastale materijalne štete ali je sigurno da ona nije mala.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)