MIĆUNOVIĆ I KOSTIĆ PRIZNALI KRIVICU: Presuda će biti 2. februara

V.K.

31. 01. 2023. u 13:53

U OSNOVNOM sudu u Nikšiću Đorđe Mićunović (31), sin biznismena Branislava Brana Mićunovića, i njegov brat od ujaka Lazar Kostić (26) priznali su krivično delo koje im se stavlja na teret - sprečavanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

МИЋУНОВИЋ И КОСТИЋ ПРИЗНАЛИ КРИВИЦУ: Пресуда ће бити 2. фебруара

Foto: Printskrin/Instagram

Oni su na glavnom pretresu koji vodi sudija Sava Mušikić, kazali da nema razloga da ne veruju u verziju događaja koju su izneli oštećeni policijski službenici, Milorad Nedić, Pavle Ognjenović i Duško Mišković, da priznaju da su krivi, kao i da su 26. novembra prošle godine, kada su bili uhapšeni u Nikšiću, nakon što su se sukobili ispred svadbenog salona u tom gradu, bili u alkoholisanom stanju tako da nisu bili svesni svojih postupaka. Mićunović i Kostić su se izvinili oštećenim policajcima i kazali da im takvo ponašanje nije svojstveno.

Tužiteljka Sofija Lukovac, tražila je da se Mićunović i Kostić kazne u skladu sa izvršenim krivičnim đelom, dok su oštećeni policajci rekli da ostaju pri izjavi datoj 30. novembra pred tužiteljkom Anom Doderović i da se pridružuju krivičnom gonjenju. Sudija Sava Mušikić će presudu doneti 2. februara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024